Home / Design  / SAVINI DUE: ne propunem să pătrundem pe noi piețe europene

SAVINI DUE: ne propunem să pătrundem pe noi piețe europene

„Pentru SAVINI DUE, anul 2016 a fost unul plin de provocări și reușite, un an în care așteptările noastre au fost depășite, în special pe piața din România. Se preconizează o creștere a cifrei de afaceri cu 30-35% față de anul trecut. Printre punctele forte ale anului 2016, aș dori să menționez creșterea consumului și evoluția pozitivă a pieței imobiliare în România. Ambele au contribuit din plin la rezultatele pe care le-am înregistrat în acest an.

 

SAVINI DUE 1 - Mobilier Arte Povera

Am lansat patru colecții noi de mobilier inspirate din ultimele trenduri în materie de design și tehnologie (finisaje care imită stejarul nordic, închidere amortizată a ușilor și sertarelor, iluminare de tip LED), respectiv Corallo, Perla, Rubino și Zaffiro.

Planurile noastre pentru 2017 cuprind o creștere cu 10-15% față de anul acesta, precum și o serie de investiții în extinderea halei de producție, tehnologii noi, lansarea de noi produse, dar și în promovarea brandului SAVINI DUE la nivel național și internațional. De asemenea, unul dintre principalele obiective pentru 2017 rămâne pătrunderea pe noi piețe ale Europei.

 

SAVINI DUE 2 Mobilier Corallo

Colecțiile SAVINI DUE le puteți vedea pe site-ul www.savinidue.ro și pot fi achiziționate de la parteneri.”

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT