Home / Promo  / KDT – THE NEW GAME CHANGER

KDT – THE NEW GAME CHANGER

Guangzhou KDT Machinery, comercializează utilaje de calitate la preturi corecte pentru producția de mobilă. Prin reprezentanța sa din România, respectiv WoodMatic, se asigură accesul tuturor producătorilor români de mobilă, la înalta tehnologie CNC.

 

 

Povestea Lucky Man este despre design, măiestrie, profesionalism și familie. De aproape 30 de ani, soții Andi și Mihaela sunt la conducere firmei, supraveghind și gestionând operațiunile de zi cu zi. Istoria și pasiunea familiei au transformat compania în ceea ce este astăzi: un lider în industria proiectării și producerii de bucătării personalizate.

 

 

Andi Ionescu, administrator LUCKY MAN s-a convins de calitatea echipamentelor KDT și a investit într-un CNC de găurire pe șase laturi KDT KD-610H.

 

”Suntem pe piață din 1995 și suntem specializați în proiectarea, producția și vânzarea  mobilierului de bucătărie personalizat. La Expoziția Bife-Sim 2023 am văzut utilajele KDT în standul celor de la WoodMatic. Aveau un stand impresionant și mi-a plăcut calitatea utilajelor expuse. Ulterior am discutat cu Radu Munteanu despre nevoile noastre de găurire și împreună am găsit cea mai buna soluție. Utilajul KDT KD-610H a fost achiziționat din buget propriu. Montajul și punerea în funcțiune a descurs conform unui calendar bine pus la punct. A fost o zi de întârziere, din cauza unor drumuri înzăpezite, însă Marian și Daniel de la echipa tehnică au pus la punct destul de rapid utilajul. Următoarea zi s-au făcut reglajele iar până seara s-a făcut și instructajul.”

 

 

Ce se așteaptă de la noua achiziție? Cum va fi îmbunătățit fluxul de producție?

 

Prin investiția in acest CNC vom fi mai eficienți pe partea de găurire. Pana acum aveam o soluție cu comandă numerică, însă nu era atât de rapidă. Viteza de găurire a acestui utilaj (140 m/min) este incredibilă. Bugetul pentru aceasta mașina a fost mai mult decât acceptabil, având in vedere ca vorbim de cele mai bune utilaje asiatice.

 

 

Pentru viitor ne propunem să oferim în continuare aceeași calitate la mobilierul nostru. Urmează o retehnologizare a întregii producții și suntem convinși ca in KDT vom avea un partener de încredere!”

 

 

Fondată în 1995 în județul Vâlcea, firma Lucky Man este specializată în proiectarea, producția și vânzarea mobilierului de bucătărie personalizat, reușind să colaboreze cu magazine partenere din toată țara. Firma dispune de fabrică proprie, cu capacitate mare de producție, echipamente moderne și muncitori calificați, ceea ce ii permite să finalizeze proiectele de bucătărie într-un timp foarte scurt.

 

WoodMatic a demonstrat deja că este un partener de încredere pentru mulți producători din industrie. Societatea oferă o gamă completă de servicii începând cu instalarea, punerea în funcțiune și pregătirea personalului iar disponibilitatea pieselor de schimb și a consumabilelor din depozitul propriu asigură o intervenție rapidă pentru orice lucrări de service și reparații ale echipamentelor.

 

Îndrăznește să testezi #utilajedecalitatelapreturicorecte la showroom-ul din Comănești, strada Crinului, nr.15, Bacău!

Toate produsele sunt disponibile și la comandă pe woodmatic.ro

 

Citește mai multe articole AICI 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT