Home / Promo  / ADD Rest a electrizat publicul la Milano cu patul +Comfort și peretele mobil +Motion

ADD Rest a electrizat publicul la Milano cu patul +Comfort și peretele mobil +Motion

„Vă invităm să pășiți într-un tărâm în care designul transcende granițele și imaginația întâlnește funcționalitatea” a fost chemarea ADD Rest către publicul specializat de la Salone del Mobile. Iar răspunsul primit a fost pe măsura așteptărilor. Standul a fost mereu plin de oameni, care au testat produsele arătându-și interesul pentru acestea.

 

 

„Suntem mândri să vă împărtășim că standul nostru a fost foarte vizitat pe tot parcursul evenimentului. Am primit un feedback incredibil cu privire la patul nostru +Comfort și  peretele mobil +Motion. Conexiunile făcute aici sunt cu adevărat inspirante. Purtăm cu noi nu doar amintiri, ci și un angajament reînnoit față de inovație și excelență în design. Mulțumim, partenerilor noștri Kreart și GOAstudio, pentru că au făcut posibil acest stand”, au declarat entuziasmați reprezentanții companiei.

 

 

Inovație în optimizarea spațiului

 

Vă invităm să descoperiți un concept care promite să revoluționeze  modul în care percepem și utilizăm spațiile în care trăim și lucrăm. ADD Rest vine cu două produse cu mecanisme patentate în întreaga lume, perfect integrabile în orice locuință sau birou.

 

Patul +Comfort nu este doar un simplu loc de odihnă, ci un sistem inteligent, care se poate retrage la tavan, eliberând astfel o suprafață considerabilă pentru alte activități pe parcursul zilei. Este sigur, fiind certificat TUV Rheinland și testat la peste 5000 de cicluri, nu necesită mentenanță, are un design atemporal, fiind perfect integrabil în orice locuință.

 

Peretele mobil +Motion, permite reconfigurarea spațiului de locuit în funcție de nevoile momentului, oferind flexibilitate maximă în amenajarea interioară. Se ridică la tavan în mai puțin de 40 de secunde oferind un spațiu deschis pentru momente cu prietenii sau intimitate atunci când e nevoie.

 

 

Fondat de Simon Maurer, având o experiență de peste 18 ani in real estate, cu peste 11.000 de apartamente construite și vândute, ADD Rest se bazează pe o înțelegere profundă a nevoilor locuitorilor urbani.

 

Beneficiile concrete:

 

  • Inovație și diferențiere pe piață: roduse unice în Europa, patentate, care vor atrage cumpărători noi, dornici de inovație

 

  • Sprijin în implementare: Instalarea sistemelor durează mai puțin de 4 ore

 

  • Oferă posibilitatea de a folosi aceeași cameră cu dublă utilitate

 

  • Oportunități de colaborare pe termen lung: Un parteneriat cu ADD Rest înseamnă inovație continuă alături de o companie în plină expansiune la nivel mondial

 

  • Conceptul se poate implementa în dezvoltări noi sau existente, spații de birouri, hoteluri, cămine de studenți, locuințe sociale și multe altele

 

Compania a deschis un showroom în Brașov unde se pot vedea și testa produsele. În acest moment, ADD Rest este în plină expansiune la nivel internațional.

 

add-rest.com

 

CONTACT

Adresă showroom: Str. Lebedei, nr. 21 Brașov

Telefon: +4 0722 180 636

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT