Home / Promo  / ISRA Design și-a lansat prima colecție de mobilier la Salone del Mobile.Milano 2024

ISRA Design și-a lansat prima colecție de mobilier la Salone del Mobile.Milano 2024

ISRA Design, unul dintre cele mai inovatoare și de încredere studiouri de design interior din România, a avut onoarea să prezinte, în premieră, la prestigiosul eveniment Salone del Mobile din Milano 2024, prima sa colecție de mobilier denumită „Made in Romania”. Această inițiativă reprezintă nu doar o evoluție semnificativă pentru ISRA Design, ci și o mândrie pentru întreaga industrie românească de design, evidențiind astfel potențialul și calitatea remarcabilă a creațiilor locale.

 

 

Colecția ISRA Design, lansată în cadrul standului de la Salone del Mobile, redefinește standardele estetice și funcționale în domeniul designului interior. Această colecție exclusivă, compusă din 20 de piese de mobilier, reprezintă o expresie a creativității inovatoare și a pasiunii pentru perfecțiune de care echipa ISRA Design dă dovadă. Fiecare piesă din colecția ISRA se distinge prin designul său unic și este fabricată cu atenție la detalii, folosind materiale de cea mai înaltă calitate, inclusiv compozit, lemn și marmură. Această varietate de materiale oferă o diversitate de texturi și finisaje, adăugând un element de rafinament și eleganță oricărei piese.

 

Colecția ISRA este împărțită în două categorii distincte:

 

Standalone Collection – o selecție remarcabilă de lavoare unice pentru băi, care îmbină perfecțiunea estetică cu funcționalitatea practică.

 

 

 

Integrated Collection – o serie de piese de mobilier realizate din lemn masiv, precum comoda Saphira, cabinetul pentru băuturi Winston și canapeaua Vanguhn. Aceste piese atemporale sunt concepute pentru a completa și îmbogăți orice interior, aducând o notă de eleganță și stil.

 

 

Câștigătoare a European Property Awards, echipa ISRA Design este mândră să facă parte din generația de tineri designeri care nu doar schimbă standardele de design la nivel național, ci și contribuie semnificativ la scena internațională a designului. Eforturile lor nu se opresc doar la crearea unor produse inovatoare și estetice, ci și la promovarea și consolidarea prestigiului designului românesc în întreaga lume.

 

Prin colaborarea activă în comunitatea de design și cu producătorii români de mobilier, ISRA Design se angajează să contribuie la dezvoltarea și promovarea unei perspective noi și autentice asupra designului, consolidând în același timp poziția României pe harta globală a designului contemporan.

 

Misiunea ISRA Design este de a inspira și a influența pozitiv industria designului de interior, aducând în același timp recunoaștere la nivel internațional pentru talentul și creativitatea designerilor români.

 

Pentru mai multe informații despre colecția ISRA Design și pentru a descoperi portofoliul complet vizitați isradesign.com

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT