Home / Promo  / XYLEXPO 2024: PREGĂTIT PENTRU INDUSTRY 5.0

XYLEXPO 2024: PREGĂTIT PENTRU INDUSTRY 5.0

260 de expozanți, 33% din străinătate, vor acoperi 25.000 mp de zona expozițională de la XYLEXPO 2024, în halele 1 și 3 de la Fiera Milano Rho (poarta de Est sau „Metropolitana”). Expoziția, una de referință în peisajul evenimentelor globale, va avea loc în perioada 21 – 24 mai și va prezenta stadiul actual al ofertei internaționale de tehnologie a lemnului și a mobilierului.

 

 

5 profesioniști din companii membre ale APMR vor vizita expoziția pentru a afla care sunt noutățile lansate la ediția din acest an. Participă reprezentanți ai ANTARES Romania, ALEX PROD EXPERT, CLASIC PROD MEX, MARK OLIVER și SOLENZARA GROUP. Delegația României va fi însoțită de managerul Revistei MOBILA, Didi Rus. Misiunea economică este organizată de AGENȚIA COMERȚULUI ITALIAN (ITA) – SECTIA PROMOVARE SCHIMBURI – AMBASADA ITALIEI la București.

 

Xylexpo va fi o întâlnire importantă pentru expozanți, care pot arăta cum tehnologia lor este în concordanță cu cerințele actuale de sustenabilitate, dar și pentru vizitatori, care vor avea ocazia să vadă noile niveluri tehnologice pe care le pot atinge utilajele de prelucrare a lemnului. Expoziția va fi punctul de plecare pentru ciclul de inovare al perioadei 2024-2026, reafirmându-și scopul de a anticipa noile soluții pe care companiile le vor prezenta unui public înalt calificat.

 

 

„Va fi o oportunitate valoroasă – a spus Dario Corbetta, directorul expoziției – având în vedere măsurile recente pentru „Industria 5.0”. Companiile italiene vor beneficia de stimulente fiscale până la 45 la sută din investițiile lor, cu condiția să respecte caracteristici specifice în ceea ce privește transformarea digitală, dar mai ales – asta este știrea – sustenabilitatea”. Iată o oportunitate atractivă pentru toți expozanții și vizitatorii italieni pe o piață italiană care valorează mai mult de un miliard de euro.

 

 

Din 1968, acest eveniment – ​​​​promovat de ACIMALL – Asociația Italiană a Producătorilor de Mașini și Utilaje pentru Prelucrarea Lemnului – a fost întotdeauna inclus în agendele tuturor operatorilor din industrie, deoarece oferă o imagine de ansamblu completă a afacerii de prelucrare a lemnului, ilustrând evoluția pieței spre durabilitate și transformare digitală.

 

Răsfoiți catalogul online al expozanților 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT