Home / Promo  / Nord Arin lansează brandul VOICU la ICFF New York

Nord Arin lansează brandul VOICU la ICFF New York

Voicu Crețu, forța vizionară din spatele brandului VOICU, se pregătește să captiveze publicul la ICFF New York, cea mai importantă platformă pentru designul contemporan de mobilier din America de Nord. Debutând la ICFF în luna mai, acest moment semnificativ marchează o etapă importantă în cariera lui Voicu, pe măsură ce el își dezvăluie cele mai recente creații, prin care reușește să depășească limitele creativității și ale măiestriei.

 

 

Recunoscut pentru stilul său minimalist și rafinamentul arhitectural, Voicu însuflețește fiecare design cu o combinație unică de estetică modernă și inspirații din natură. Astfel, fiecare creație devine o operă de artă captivantă, care dă viață spațiilor, stimulează imaginația și redefinește percepțiile.

 

 

Explorând noi orizonturi cu încredere și talent, Voicu își extinde limitele designului prin experimentarea cu materiale neconvenționale și tehnici inovative. De la mobilier minimalist din lemn masiv până la compoziții avant-gardiste cu piatră, metal, sticlă și materiale reciclate, creațiile din portofoliul VOICU combină eleganța și inovația, având un impact la nivel global.

 

 

Având o carieră marcată de participarea la expoziții prestigioase precum Salone del Mobile din Milano, INDEX din Dubai și Esprit Meuble din Paris, Voicu a câștigat recunoaștere internațională pentru designurile sale minimaliste, consolidându-și poziția în lumea designului contemporan de mobilier.

 

 

Absolvent al Universității de Arte și Design din Cluj-Napoca, Voicu continuă să-și extindă orizonturile creative prin studiile sale de Arhitectură și Urbanism la Universitatea Ion Mincu din București. Realizările sale includ Premiul pentru Cel Mai Bun Produs de Design al Anului la „Oh, DA! Design Awards” și selecția băncii Luna pentru a participa la Romanian Design Week.

 

 

Voicu Crețu, designerul din spatele brandului VOICU, provine dintr-o familie cu tradiție în arta prelucrării lemnului. Ca a cincea generație a companiei Nord Arin, Voicu își continuă moștenirea familiei începută în 1920, lansându-și propriul brand ca designer. Toate creațiile VOICU sunt aduse la viață cu mândrie de Nord Arin, producător de mobilier premium de înaltă calitate, care se asigură că piesele realizate pot fi lăsate moștenire generații îndelungate.

 

„În crearea brandului VOICU, am căutat să îmbin tradiția cu inovația, creând produse care nu doar îndeplinesc funcția lor practică, ci și răspund în mod profund spiritului fiecărui spațiu. Prin experimentare și căutarea continuă a excelenței, aspir să redefinesc limitele designului contemporan și să inspir clienții să îmbrățișeze frumusețea simplității.” – Voicu Crețu

 

Nu ratați ocazia de a descoperi designurile inovatoare ale brandului VOICU la ICFF New York, între 19 și 21 mai. Vă invităm să vizitați Standul 333 de pe Nivelul 1, pentru a fi martorii viitorului designului cu VOICU.

 

 

Pentru mai multe informații și pentru a rămâne conectați cu VOICU, vă rugăm să vizitați:

Website: www.voicu.art

Email: contact@voicu.art

Instagram: www.instagram.com/art.voicu

Facebook: www.facebook.com/people/Voicuart/61558653612081

 

Mai multe despre participarea românească la ICFF New York pe romania-icff.ro

 

Vizitați pavilionul României de la Javits Center, New York City, în perioada 19 – 21 mai 2024! 

LEVEL 1 | BOOTH no. 133 | 141 | 145 | 233 | 237 | 243 | 333 | 338 | 339 | 343

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT