Home / Promo  / Colecția EGGER de produse decorative 24+ pentru mobilier și amenajări interioare

Colecția EGGER de produse decorative 24+ pentru mobilier și amenajări interioare

Colecția EGGER de produse decorative 24+ aduce pe piață o abordare proaspătă și inovatoare în designul mobilierului și amenajărilor interioare. Cu o gamă extinsă de decoruri și texturi, colecția promite să transforme orice spațiu într-un mediu contemporan și funcțional, oferind soluții atât pentru profesioniștii în design, cât și pentru pasionații de amenajări.

 

Noile decoruri reflectă principalele tendințe din industrie. Colecția oferă imitații de lemn rezervate și versatile, imitații de piatră care aduc mai multă autenticitate, decoruri metalice și textile pentru accente de design moderne, precum și decoruri uni ce accentuează frumusețea intrinsecă a spațiilor.

 

Prin introducerea produselor sustenabile, EGGER demonstrează un angajament continuu pentru dezvoltarea unor soluții care nu doar că îmbunătățesc estetica unui spațiu, ci și contribuie la sănătatea și bunăstarea utilizatorilor finali.

 

Prin colecția de produse decorative 24+ EGGER prezintă un nou tip de consultanță pentru decorațiuni și recomandări de combinații în ton cu spiritul vremii. Inspirat de conceptul „Capsule Wardrobe”, EGGER Capsule transformă modul în care designerii și arhitecții pot accesa și combina decoruri. Conceptul oferă o libertate mai mare în design, permițând combinații flexibile și personalizate. Distincția „German Design Award” pe care a obținut-o confirmă inovația și impactul în industria designului de interior.

 

Colecția 24+ include 11 structuri noi, cu suprafețe Feelwood cu pori sincron, materiale și decoruri metalice, precum și finisaje mate și ultra-lucioase. Aceste texturi oferă nu doar un aspect vizual impresionant, ci și o calitate tactilă superioară, care pot transforma orice proiect de design interior.

 

Cu peste 300 de combinații de decoruri și texturi, inclusiv 201 opțiuni Eurodekor și 68 de noi combinații, EGGER își demonstrează angajamentul față de inovație și calitate. Colecția include, de asemenea, 19 noutăți PerfectSense și 75 de opțiuni pentru blaturi de lucru, garantând că fiecare proiect poate fi personalizat la maxim.

 

Fiecare produs din gama EGGER este rezultatul unei cercetări amănunțite a pieței, care reflectă atât evoluțiile estetice, cât și nevoile clienților pentru soluții durabile și ecologice. Astfel, satisface cerințele specifice ale fiecărui proiect, de la cele mai simple la cele mai complexe.

 

Capsulele EGGER redau fidel soluții și recomandări de design din Colecția de produse decorative 24+. Capsulele sintetizează diverse surse de inspirație, experiența evenimentelor din industrie sau tendințe actuale de design – inclusiv pentru domenii de aplicare specifice. Fiecare Capsulă oferă o selecție atentă de decoruri, ideale pentru începerea și suportul specific în planificarea proiectelor sau dezvoltarea conceptelor de design. Variațiile de decoruri din fiecare Capsulă sunt gândite să fie flexibile și adaptabile, ceea ce permite integrarea facilă a ideilor personale în designul final.

 

Capsula Nuanțe de verde pal

În designul biofilic, verdele este o culoare importantă, asociată întotdeauna cu ideea de sustenabilitate. Nuanțele de verde mat și pal apar adesea în mai multe gradații, de la deschis la închis. Împreună, acestea întruchipează diversitatea naturii, care se combină armonios cu variantele de lemn natural deschis și cu efectele textile aspre.

 

 

Capsula Ospitalitate – Materiale călduroase

Amenajările interioare în spații publice se îndreaptă spre utilizarea de materiale cu nuanțe calde, care inspiră calmul. Lemnul în culori calde, accentele luminoase și naturale, adaugă o notă de autenticitate fără a cădea în rustic. Metalul elegant și texturile de piatră cu accente calde, alături de decoruri monocrome închise, contribuie la crearea unui ambient impresionant și primitor.

 

 

Capsula Stil și valoare

Relația cu natura reprezintă un element de design important, în special în spațiile publice. Denotă sustenabilitate, promovează starea de bine și oferă echilibru vieților noastre tot mai digitale. Cea mai recentă generație de suprafețe decorative impresionează prin „autenticitatea imitației”. Decoruri uni ce imită textura vopselei, pietrele aspre și lemnul cu textură sincronizată conferă spațiilor un aspect natural și autentic, fiind în același timp durabile și rezistente.

 

 

Capsula Simplitate redefinită

Simplu, valoros, atemporal și funcțional – acestea sunt conceptele care caracterizează tot mai mult noul mobilier și noile amenajări interioare. Aceasta înseamnă culori, forme și suprafețe care nu caută să atragă atenția, ci care împreună alcătuiesc o structură armonioasă și atemporală. Cu toate acestea, această „nouă simplitate” nu este rece și distantă, ci este mai degrabă sensibilă și confortabilă. Acest lucru este reflectat de decorurile EGGER din Capsula „Simplitate redefinită”. Tipurile de lemn sunt mai rezervate și, prin urmare, mai versatile, însă nu-și pierd naturalețea și căldura. Tonurile de culori deschise, stinse, conferă camerei un caracter delicat.

 

Capsula Design superior

Nicio altă suprafață pentru mobilier nu trebuie să fie la fel de rezistentă ca suprafața orizontală. Aceasta se remarcă din punct de vedere optic ca blat de lucru în bucătărie, mai ales Funcționează ca accent plin de caracter sau completează armonios designul. Reflectând tendința actuală de „Simplitate redefinită”, în care designul devine mai simplu, calitativ, atemporal și funcțional, suprafața orizontală trebuie să fie plină de caracter, dar să se și integreze ușor în cameră. Capsula „Design superior” prezintă o selecție de decoruri cu culori blânde, care se integrează ușor și elegant în orice spațiu.

 

Articole despre EGGER, AICI

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT