Home / Promo  / FABRICA DE CANAPELE EUROMOBILA

FABRICA DE CANAPELE EUROMOBILA

PENTRU CĂ NOI ÎȚI OFERIM MAI MULT
EUROMOBILA este o companie producătoare de mobilă tapițată, fondată în anul 2001. Compania a acumulat o experiență considerabilă în sfera producției și a satisfacerii nevoilor clienților. Produce aproape exclusiv pentru piața românească, dar are clienți și în Bulgaria și Republica Moldova.

 

deschidere_35 deschidere_57

 

ALIN CRĂCEA, administrator EUROMOBILA: „Ideea a apărut în urmă cu 17 ani, când, căutând să-mi mobilez casa, nu am găsit canapea pe gustul meu. Am început cu 4 angajați, într-un spațiu de 100 mp, în Ștefănești, județul Ilfov. Cel mai greu moment din existența acestei companii a fost prima lună, când a trebuit să plătesc și primele salarii. Atunci mi s-a părut extraordinar de dificil. Acum sunt bucuros că fac exact ceea ce-mi place. Și cred că acesta este motivul pentru care EUROMOBILA are succes.”

 

party_craciun_244

 

Fabrica se află în Giurgiu și are o suprafață totală de 26.000 mp de teren, din care 9.000 mp sunt hale, iar capacitatea de producție este de 2.500-3.000 de canapele/lună.  Din octombrie anul trecut, pe o suprafață de 2.000 de mp, producătorul de canapele, col­ța­re și paturi EUROMOBILA a deschis a doua fa­bri­că în Prejmer, județul Bra­șov. Conducerea EUROMOBILA speră ca, la jumătatea anului viitor, fabrica de la Prejmer să-și atingă cota maximă de producție, respectiv de 700-800 de canapele/lună.

 

BIFE_2016_13

 

PASIUNEA ȘI INSPIRAȚIA NE DIFERENȚIAZĂ DE COMPETITORI

 

EUROMOBILA vinde produsele în aproape orice oraș mare din țara noastră, prin intermediul rețelei proprii de distribuție la nivel național. Producătorul dispune de 5 magazine proprii în București, dar vinde în regim de franciză în Constanța, Mureș, Brașov, Galați, Ploiești, precum și prin intermediul câtorva zeci de parteneri, în toată țara.

 

 

ALIN CRĂCEA, administrator EUROMOBILA: „Prin produsele noastre oferim posibilitatea clienților să aleagă dintr-o gamă largă, de la clasic la modern, combinând la alegere materialele de acoperire pentru a oferi confort și eleganță fiecărei case. Producem canapele fixe și extensibile, fotolii, colțare, canapele de birou și paturi. Produsele sunt adaptabile oricărui spațiu: camere de zi, sufragerii, livinguri, bucătării, dormitoare de tineret. Din experiența și prin activitatea noastră ne-am câștigat abilitatea de a crea permanent produse și modele noi. Combinăm eleganța și simplitatea în designul canapelelor pe care le realizăm, oferind clienților noștri piese de mobilier originale, cu forme interesante, care contribuie la crearea unei ambianțe calde și primitoare în locuințele în care sunt amplasate.”

 

IMG_5000

 

Produsele sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, pentru a oferi rezistență și durabilitate. Structurile sunt făcute din lemn de fag, bine uscat, iar confortul este dat de combinarea plaselor de arcuri mini bonnell, a arcurilor sinusoidale și a poliuretanului de înaltă densitate și elasticitate. Stofele sunt alese cu grijă și testate să reziste și la solicitări intense. Toate acestea conferă funcționalitate și confort deplin pe toată durata folosirii produselor.

 

SDSDSDSD UGHJBNN

 

EUROMOBILA îmbină cu succes metodele moderne de producție cu valorile tradiționale, dobândite de-a lungul experienței.

 

ghencea_118

 

NICIUN UTILAJ NU POATE ÎNLOCUI UN OM

 

IILDIZ CRĂCEA, director general EUROMOBILA: „Investim în resursa umană și în dezvoltarea ei, fiind conștienți că niciun utilaj nu poate înlocui un om, iar dacă vrei să dai suflet unui produs, o poți face doar prin pasiune. Ne mândrim cu unii dintre cei mai buni tâmplari, croitori, cusători, tapițeri, dar și cu un colectiv creativ și calificat de ingineri, cu experiență considerabilă, care supervizează activitatea de producție a companiei. Ei urmăresc designul, prezentarea și perfecta execuție a fiecărui produs în parte.”

 

 

SUNTEM CEA MAI COPIATĂ FIRMĂ DIN ȚARĂ”, afirmă Alin Crăcea.

 

ALIN CRĂCEA, administrator EUROMOBILA: „Deși mediul politic de la noi nu susține producția și companiile private românești, suntem deciși să mergem înainte. Scutul de apărare împotriva crizei va fi înnoirea permanentă a ofertei de produse. Dar vom avea grijă să mărim continuu și producția.”

 

euromobila_grivita_37

 

UN NOU CONCEPT, ÎNTR-O NOUĂ LOCAȚIE

 

Anul acesta, în luna mai, EUROMOBILA a deschis un nou magazin în București, pe Calea Griviței, nr. 192. Aici, oricine are nevoie de consultanță în alegerea mobilierului tapițat primește îndrumare, poate viziona oferta de produse și poate afla care sunt soluțiile complete de mobilare pentru casa lui.

 

IMG_6666 nerva_2_40

 

 

Anul trecut, EUROMOBILA a avut o cifră de afaceri de cca 26 milioane de lei, iar acum dispune de un număr total de 152 de angajați.

 

Mai multe detalii pe www.canapele.ro

 

Review overview

POST A COMMENT