Home / Decoratiuni  / Culoarea Pantone a anului 2024 îmbrățișează căldura umană și grija pentru noi-înșine

Culoarea Pantone a anului 2024 îmbrățișează căldura umană și grija pentru noi-înșine

A fost dezvăluită culoarea Pantone a anului 2024! PANTONE 13-1023 Peach Fuzz surprinde dorința noastră de a ne îngriji pe noi și pe cei din jur. Este o nuanță catifelată și delicată de piersică, cu spirit cuprinzător, care ne îmbogățește mintea, corpul și sufletul.

 

 

„În căutarea unei nuanțe care să reflecte dorința noastră innăscută de apropiere și conexiune, am ales o culoare strălucitoare cu căldură și eleganță modernă. O nuanță care rezonază cu compasiunea, oferă o îmbrățișare tactilă și îmbină cu ușurință tinerescul cu eternul”. Leatrice Eiseman, Executive Director, Pantone Color Institute™

 

Fă cunoștință cu Peach Fuzz 13-1023, culoarea Pantone a anului 2024 

 

„Subtil senzuală, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz este o nuanță profundă de piersică, care dă o senzație de bunătate și tandrețe, comunicând un mesaj de îngrijire, comuniune și colaborare. O nuanță caldă și confortabilă ce subliniază dorința noastră de a fi împreună cu ceilalți sau de a ne bucura de momentele de liniște și sentimentul de refugiu pe care le creează. Peach Fuzz este o abordare proaspătă a unei noi delicateți.

 

Această nuanță atrăgătoare de piersică, plasată între roz și portocaliu, inspiră apartenență, recalibrare și oportunitatea de a îngriji, evocând o atmosferă de liniște, oferindu-ne un spațiu în care să fim, să simțim, să ne vindecăm și să înflorim. Găsind confort în Peach Fuzz, ne putem regăsi pacea din interior, pentru a ne influența starea de bine.

 

PANTONE 13-1023 Peach Fuzz ne aduce simțurile la prezența reconfortantă a tactilității și căldurii învăluitoare. Cu o sensibilitate delicată, dar și cu dulceața și ușurința aerului, Peach Fuzz evocă o modernitate proaspătă. Centrându-se pe experiența umană de îmbogățire și îngrijire a minții, trupului și sufletului, această nuanță de piersică este discret sofisticată și contemporană. Într-o manieră poetică și romantică, această nuanță curată de piersică, cu accente vintage, reflectă trecutul, fiind remodelată cu o ambiție contemporană.”

 

 

De ce a fost selectată Peach Fuzz 13-1023 să fie Culoarea Pantone a Anului 2024?

 

„În aceste momente tulburi în multe aspecte ale vieților noastre, nevoia de îngrijire, empatie și compasiune crește tot mai mult, la fel ca și visurile noastre despre un viitor mai pașnic. Ne dorim să avem sănătate, rezistență și putere pentru a o savura viața.

Într-o lume care, adesea, pune accent pe productivitate și realizări externe, este crucial să recunoaștem importanța cultivării interiorului nostru și să găsim momente de respiro, creativitate și conexiune umană în agitația vieții moderne. Pe măsură ce navigăm în prezent dar construim o lume nouă, începem să reevaluăm ce este important pentru noi, cu adevărat.

Regîndim modul în care vrem să trăim, ne exprimăm cu o mai mare intenționalitate și considerație. Recalibrând prioritățile pentru a se alinia cu valorile noastre interne, ne concentrăm asupra sănătății și bunăstării, atât mentale, cât și fizice, și prețuim ceea ce este special – căldura și confortul petrecerii timpului cu prietenii și familia sau pur și simplu luându-ne un moment de timp pentru noi înșine.

Având acest lucru în minte, am dorit să ne îndreptăm către o culoare care să se concentreze pe importanța comunității și a fi împreună cu ceilalți.

Culoarea pe care am selectat-o pentru a fi Culoarea Pantone a Anului 2024 trebuia să exprime dorința noastră de a fi aproape de cei pe care îi iubim și bucuria pe care o simțim când ne permitem să ne conectăm cu cei din jur dar și să savurăm, pur și simplu, un moment de liniște singuri. Trebuia să fie o culoare a cărei îmbrățișare caldă și primitoare să transmită un mesaj de compasiune și empatie. Una care să ne hrănească emoțional și care aduce oamenii împreună, provoacând o senzație de tactilitate. Care să reflecte starea noastră pentru zile mai simple dar, în același timp, exprimă și o ambiție mai contemporană. Una a cărei ușurință delicată și prezență aerisită ne ridică spre viitor.”

 

 

Sursa: pantone.com

 

Citește și Care e culoarea anului 2024? Benjamin Moore a dezvăluit-o pe a sa

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT