Home / Promo  / Care e culoarea anului 2024? Benjamin Moore a dezvăluit-o pe a sa

Care e culoarea anului 2024? Benjamin Moore a dezvăluit-o pe a sa

Celor care se întreabă care e culoarea anului 2024, renumita companie americană Benjamin Moore, jucător de frunte în industria vopselelor, care se bucură de încrederea consumatorilor și a profesioniștilor din domeniu încă din anul 1883, le raspunde: Blue Nova 825.

 

 

Blue Nova 825 – Culoarea Anului 2024 de la Benjamin Moore

 

În universul culorilor, un ton captivant se va distinge în mod special în anul 2024 – Blue Nova 825, Culoarea Anului de la Benjamin Moore. Această nuanță de albastru prăfuit, cu subtonuri de mov și o aură de indigo promite să redefinească estetica spațiilor interioare.

 

 

Descoperă cum să integrezi această culoare îndrăzneață în casa ta și să transformi fiecare colț într-o operă de artă

 

Blue Nova 825: o culare distinctivă, elegantă și îndrăzneață

Blue Nova 825 se definește printr-un albastru calm, cunoscut pentru efectul său liniștitor. Această nuanță de indigo cu subtonuri de mov aduce un plus de căldură casei tale. Potrivit lui Emily Lambe, editor adjunct al Real Homes, „Într-o locuință mai mică, adăugarea unor accente Blue Nova 825 sub forma mobilierului și decorului, lângă un perete alb, poate crea un contrast remarcabil.”

 

Paleta de Culori Benjamin Moore pentru 2024

Benjamin Moore ne îndeamnă să explorăm noul an, folosind noile propuneri de culori. Acestea îmbină, cu naturalețe, stilul tradițional și modern în trei palete de bază, ușor de integrat în orice locuință. Combinația acestor tendințe îți va revitaliza spațiul fără a-l supraîncărca.

 

 

Transformă-ți spațiul cu tendințele de culoare ale anului 2024

A urma tendințele de culoare este o modalitate excelentă de a redefini modul în care îți decorezi spatial interior sau exterior. Benjamin Moore, marcă de vopsele cunoscută pentru inovația sa în privința nuanțelor, este o sursa perfectă de inspirație. Dacă ești în căutarea tendințelor de culori pentru spații mici și te concentrezi pe zugrăvit și vopsit, nu trebuie să cauți mai departe.

 

 

Nuanțe solemne de albastru

Albastrul este cunoscut pentru a fi o culoare liniștitoare la care designerii de interior revin adesea, așa că nu este o surpriză faptul că albastrul nova este culoarea anului 2024 pentru Benjamin Moore. „Această nuanță specifică de albastru este îndrăzneață, dar călduroasă, având subtonuri de mov care îi conferă o bogăție reală”, spune Emily Lambe, redactor adjunct la Real Homes. „Într-o locuință mai mică, sugerez să adăugați accente sub forma mobilierului și decorului în fața unui perete alb, pentru un contrast remarcabil.”

 

 

Nuanța soarelui

Culorile care ne îmbunătățesc starea de spirit, precum galbenul pastel și rozul, reprezintă o modalitate inteligentă de a aduce prospețime în decor. „Este uimitor cum culorile pot afecta starea noastră de spirit, dar aducând nuanțe vesele în spațiul tău mic, vei reuși să te relaxezi mai ușor”, spune Emily. „Aceste nuanțe mai suave vor face, de asemenea, ca un spațiu mic să pară mai mare, deoarece luminozitatea lor va ajuta la reflectarea luminii.”

 

 

Dacă intenționezi să faci o impresie puternică, Shaw sugerează să mergi pe ideea de „all-out”. „Alternativ, poți opta pentru un galben intens în care să îți colorezi complet spațiul”, adaugă ea. Mai menționează că poți să îl stratifici cu albastru cobalt, o variantă mai închisă a culori nova blue.

 

Pretty in pink

În timp ce nuanța de roz „Barbiecore” își pierde popularitatea ca trend, această nuanță mai deschisă de roz prăfuit nu dă semne că va dispărea. „Versatilitatea sa înseamnă că va îmbrățișa orice spațiu și funcționează perfect ca o pânză goală”, ne spune Shaw. „Pentru un aranjament mai jucăuș, combină-l cu un verde mentă intens, accesorii colorate și modele în formă de fus pentru un aspect mai ciudat și plin de caracter.”

 

 

Emily este de acord că aceasta este o paletă de culori frumoasă. „Există ceva foarte rustic în privința ei, cu nuanțele sale de pământ care sunt, totuși, atât de visătoare”, explică ea. „Dacă nu dorești să-ți vopsești pereții, poți întotdeauna să găsești mobilier la mâna a doua și să-l vopsești cu aceste culori. Aceasta este o modalitate prietenoasă cu bugetul și potrivită pentru chiriași de a aduce aceste nuanțe în spațiul lor mic.”

 

Colorează-ți spațiul pentru bună dispoziție și relaxare

 

Am raspuns celor care s-au întebat care este culoarea anului 2024 sau, mai bine zis, una dintre ele. Blue Nova 825, Culoarea Anului 2024 de la Benjamin Moore, nu este doar o nuanță de albastru. Este o poveste fascinantă de indigo și mov care are puterea de a transforma în întregime aspectul locuinței tale. Fii plin de creativitate, explorează paleta de culori din 2024 și adu un suflu proaspăt în fiecare colț al casei tale. Cu Benjamin Moore, procesul de redefinire a spațiului devine captivant și ușor de realizat.

 

Sursa: benjaminmoore.com și realhomes.com

 

Citește și Culoarea Pantone a anului 2024 îmbrățișează căldura umană și grija pentru noi-înșine

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT