Home / Industria Mobilei  / Nord Arin pregătește participări la două târguri internaționale

Nord Arin pregătește participări la două târguri internaționale

Anul acesta, echipa Nord Arin a lucrat la noi concepte de mobilier cu design contemporan, aliniate la cele mai noi tendințe în designul global de produs, în vederea participării la două evenimente internaționale de amploare: Fuorisalone – Milano și BIFE-SIM – București. Nord Arin pregătește apariții inedite pentru cele două evenimente din septembrie 2021, la care va expune numeroase concepte inovatoare dezvoltate în atelierele proprii și rezultate în urma unor procese de cercetare, creație și testare de peste 6 luni.

 

Voicu Crețu, designer Nord Arin: „Suntem convinși că, după un an în care majoritatea târgurilor de design au fost puse pe pauză, clienții care apreciază ideile aparte și mobilierul de calitate așteaptă cu interes aceste evenimente în format fizic. În septembrie, la Milano, vom lansa concepte noi de mobilier pentru care ne-am inspirat din elementele și formele organice ale naturii, regăsite în diferitele culturi ale lumii sub o formă sau alta, precum și din sculptura modernistă, reprezentată cel mai bine, în direcția artistică a mobilierului nostru, de Constantin Brâncuși. Nu întâmplător, viziunea noastră gravitează în jurul ideii de minimalism și ingeniozitate, valorificând, în aplicarea acestor principii, particularitățile unice ale lemnului – un material nobil, autentic și versatil.”

 

Produsul-cheie al brandului, în jurul căruia sunt construite toate colecțiile Nord Arin, este masa de dining, iar cele două spații de expoziție de la Milano și București vor reflecta întocmai această direcție strategică a companiei. Ambele concepte de amenajare pornesc de la viziunea și valorile companiei și vor reflecta angajamentul companiei pentru inovație, excelență, grijă și respect față de comunitate și mediul înconjurător.

Atât în cadrul seriei de evenimente reunite sub umbrela Fuorisalone, unde mobilierul Nord Arin va fi expus în perioada 4 – 10 septembrie 2021 într-o zonă centrală din Milano, cât și la Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM din București, 23 – 26  septembrie 2021, standul Nord Arin va promova minimalismul și se va axa pe piese de mobilier statement, expuse într-o selecție variată de finisaje. Astfel, clienții din întreaga țară și de peste hotare care nu au vizitat până acum showroom-ul Nord Arin de lângă Piatra – Neamț vor avea ocazia să admire live piesele de mobilier ale brandului și să vizioneze pentru prima dată noile concepte de design ce poartă semnătura Nord Arin.

 

Detalii pe nordarin.com, facebook.com/nordarin.ro, instagram.com/nordarin_furniture

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT