Home / Design  / Frivolitate și duritate în mobilierul (wh)ORE HAüS Studios

Frivolitate și duritate în mobilierul (wh)ORE HAüS Studios

Pe parcursul ultimului târg arhitectural DIGEST DESIGN SHOW de la New York, la care se adună anual cele mai talentate și creative minți din domeniul industriei designului, s-au remarcat și proiectele de mobilier (wh)ORE HAüS STUDIOS, un brand din Los Angeles fondat în 2012 de fostul manechin Meyghan Hill care, după o despărțire furtunoasă, a hotărât să ia în primire aparatul de sudură și să-și transfere focul din inimă în pasiunea pentru designul de mobilă.

 

Copie a fișierului Whore-Haus-10-bed

 

(wh)ORE HAüS STUDIOS  este un studio de design de mobilier cu un concept în deplină concordanță cu propriul nume: puțină frivolitate și sensibilitate feminină amestecate cu duritatea esențială a materiei. Prin fuzionarea  marmurei, alamei și pielii, Hill creează piese de mobilier și accesorii unice și moderne, cu detalii și materiale neașteptate care, împreună, au un ușor aer industrial și, cu siguranță, curajos.

 

Copie a fișierului Whore-Haus-5-Robert-Console

 

Studioul oferă o gamă largă de produse, de la  colecții de dormitoare pentru tinerii căsătoriți până la piese personalizate pentru spații rezidențiale și comerciale. În prezent, actuala colecție include o întreagă varietate de mese, suporturi pentru cărți și un pat absolut remarcabil.

 

Copie a fișierului Whore-Haus-2-Restrain-SIDE

Sursa: www.design-milk.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT