Home / Promo  / Expozițiile de mobilă ale anului 2018

Expozițiile de mobilă ale anului 2018

Grăbiți-vă! Mai aveți la dispoziție doar două săptămâni să vă înscrieți pentru participarea la târgurile internaționale din toamnă.

 

Este vorba despre Maison & Objet Paris, care se desfășoară în perioada 7-11 septembrie și Mebel Moscova, care are loc între 19-23 noiembrie 2018.

 

Asociația Producătorilor de Mobilă din România vă așteaptă să vă înscrieți pentru participarea la târgurile internaționale din semestrul al II-lea, al acestui an. Înscrierile se fac în scopul demarării procedurilor, respectiv pentru a strânge informațiile necesare realizării documentației tehnice și pentru rezervarea spațiilor la organizatorii externi.

 

Termenul limită de înscriere: 30 martie 2018

 

Pentru târgurile din această primăvară, Asociația Producătorilor de Mobilă din România a încheiat toate procedurile, documentația este depusă la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Urmează organizarea licitațiilor pentru stabilirea firmelor care să realizeze standurile naționale, pentru participarea României la Salone del Mobile Milano, 17-22 aprilie 2018 și ICFF New York, 20-23 mai 2018.

 

 

TÂRGUL BIFE-SIM SE DESFĂȘOARĂ ÎN NOILE SPAȚII EXPOZIȚIONALE INAUGURATE DE ROMEXPO

 

Aurica Sereny, președinte APMR: „Suntem bucuroși să anunțăm că, în sfârșit, dorința noastră de a organiza târgurile într-un spațiu adecvat, la standardele internaționale, cu asigurarea tuturor condițiilor pentru expozanți și vizitatori, se realizează. La fel ca MOBILA EXPO, care a avut loc în perioada 8-11 martie, BIFE-SIM se va desfășura, de acum înainte, în noile pavilioane B 1 și B 2, în suprafață de 30.000 de mp, dându-ne posibilitatea să asigurăm spațiile solicitate de firmele membre APMR.”

 

Informații utile despre noile pavilioane B1 și B2

 

Regim înălțime: parter

Suprafața brută: 30.000 mp

Înălțime totală: 14,17 m

Cele două pavilioane sunt unite prin B3

Corpul de legătură B3 are, la etaj, două săli de conferință

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT