Home / Focus  / Comisia de atestare a producătorilor de mobilă s-a întrunit în ședință și în aprilie 2024

Comisia de atestare a producătorilor de mobilă s-a întrunit în ședință și în aprilie 2024

4 companii din industrie și-au reînnoit certificatele de atestare ca producător de mobilă, iar o altă firmă a fost atestată pentru prima dată.

 

 

A fost reatestată ca producător de mobilă compania ELIAS MOB STAR din Rucăr, jud. Argeș și a fost atestată pentru prima dată XYLO IMPACT din Lăpugiu de Jos, jud. Hunedoara. Ambii producători sunt membrii APMR. De asemenea, au fost reatestate companiile ALEXIE GV din Mateești, jud. Vâlcea, BWN PROMOBILA din Dofteana, jud. Bacău și SOLO SHOT din Rucăr, jud. Argeș. Acestea nu fac parte dintre membrii Asociației Producătorilor de Mobilă din România – APMR.

 

 

27 de producători de mobilă sunt la prima atestare, iar 53 de companii au fost reatestate

 

237 de certificate care atestă calitatea de producător de mobilă au fost acordate de la înființarea Comisiei de atestare formată din specialiști ai Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, reprezentanți din industrie și din APMR. 80 de companii sunt cu atestatele la termen, iar 157 au termenul de valabilitate expirat.

 

Vă reamintim că persoanele juridice care obțin 𝗰𝗲𝗿𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗮𝘁𝗲𝘀𝘁𝗮𝗿𝗲 au dreptul să participe la licitațiile de masă lemnoasă fasonată provenită din fondul forestier proprietate publică a statului în condițiile art. 60 alin.(5) lit. g. din Legea 46/2008 – Codul Silvic și beneficiază de 𝗱𝗿𝗲𝗽𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗲𝗺𝗽𝘁𝗶𝘂𝗻𝗲 𝗹𝗮 𝗮𝗰𝗵𝗶𝘇𝗶𝘁𝗶𝗲, în conformitate cu Regulamentul de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică.

 

Dosarele pentru atestare se trimit la sediul Asociației Producătorilor de Mobilă din România – APMR și se analizează lunar sau ori de câte ori este nevoie, la propunerea președintelui Comisiei de atestare a producătorilor de mobilă.

 

CONTACT

Anca Rîtan, 0745179944

apmr@industriamobilei.ro

Gheorghe Chișe, 0729166227

gh.chise@industriamobilei.ro

 

 

𝗟𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗮𝗰𝘁𝘂𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁𝗮 𝗮 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗲𝘁𝗮𝘁𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗮𝘁𝗲𝘀𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗰𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗮 ➡️ https://s9.ro/1d50

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT