Home / Promo  / Ofertă specială Wood-Mizer

Ofertă specială Wood-Mizer

Ofertă specială Wood-Mizer: creșteți productivitatea fierăstrăului dvs. cu circularele de tivit și multi-lamă Wood-Mizer

 

 

Până la 31 mai 2024, circularele de tivit EG100 și EG300 de la Wood-Mizer sunt disponibile la prețuri speciale. Explorați astăzi TOATE PROMOȚIILE CURENTE WOOD-MIZER și faceți un pas strategic spre scalarea producției și realizarea unei investiții profitabile în echipamente noi.

 

 

Creșterea productivității fierăstrăului dvs. și îmbunătățirea producției de cherestea sunt extrem de realizabile prin încorporarea unui circular de tivit și/sau circular multi-lamă. Această configurație transformă buștenii în scânduri și grinzi netivite, care sunt apoi tăiate cu precizie în scânduri conform specificațiilor, folosind un circular de tivit sau fierăstrău multi-lamă. Wood-Mizer oferă o varietate de circulare și fierăstraie multi-lamă concepute pentru a satisface diferite niveluri de performanță.

 

 

EXPLOREAZĂ PROMOȚIILE CURENTE WOOD-MIZER

 

Fierăstrăul cu două pânze Wood-Mizer EG100 se potrivește perfect pentru atelierele mici, oferind o completare eficientă și valoroasă la fierăstraiele de capacitate mică până la medie, cum ar fi LT15, LT20, LX50. Operat de obicei de două persoane – una care alimentează circularul și cealaltă care manipulează produsul finit – EG100 este livrat standard cu două pânze circulare. O pânză este fixă, în timp ce cealaltă este reglabilă. Distanța dintre pânze poate fi reglată manual, permițând un control precis. Materialul lemnos este alimentat și evacuat fără probleme cu ajutorul unui transportor cu bandă prevăzut cu role de presiune superioară. Acest model de circular permite operatorilor să prelucreze scânduri cu o grosime de până la 50 mm și o lățime de 520 mm, oferind o lățime maximă de tăiere de 300 mm. EG100 este disponibil cu un motor electric de 7,5 kW sau un motor pe benzină de 14 CP, oferind flexibilitate pentru a satisface diverse nevoi operaționale.

 

 

Circularul multi-lamă EG300 de la Wood-Mizer: un utilaj valoros în creșterea productivității fierăstrăului de cherestea

 

Modelul Wood-Mizer EG300 se remarcă ca o mașină extrem de populară, integrând ingenios capacitățile unui circular și fierăstrău multi-lamă. Această mașină îmbunătățește semnificativ rata de recuperare din fiecare scândură, sporind productivitatea generală a fierăstrăului cu 20-30%.

 

 

EG300 este echipat cu două pânze de fierăstrău circulare pentru sarcini de tivire a marginilor scândurilor. Dispune de o pânză fixă și o alta reglabilă prin intermediul consolei de comandă a operatorului, utilizând sistemul electronic avansat Setworks pentru setarea precisă a lățimii necesare a scândurii. Pentru a rafina și mai mult precizia, sunt disponibile lasere opționale pentru a ajuta operatorii să identifice lățimea optimă pentru o rată maximă de recuperare. Circularul EG300 procesează scânduri cu o grosime de până la 60 mm și o lățime de 550 mm, cu lățimea maximă de tăiere de 420 mm.

 

 

Pentru aplicații multi-lamă, EG300 poate fi folosit cu până la cinci pânze circulare. Acestea includ patru pânze fixe destinate lățimilor standard și o a cincea pânză care este reglabilă, oferind versatilitate. Comutarea între modurile circular de tivit și multi-lamă este simplă fără efort, permițând adaptarea rapidă la cerințele fluctuante ale pieței. Viteza de avans a materialului variază de la 0-25 m/min.

 

 

Nu ratați oferta promoțională curentă Wood-Mizer: până la 31 mai 2024, circularele de tivit Wood-Mizer EG100 și EG300 sunt disponibile la prețuri speciale.

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabriciu No 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

woodmizer.ro

 

Articole despre Wood-Mizer, AICI

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT