Home / Promo  / AMIK WOODEN TOYS, BODMOB IMPEX, BRADUL MĂNECIU, BUCIN MOB și CAREL WOODWORKS la IMM COLOGNE 2019

AMIK WOODEN TOYS, BODMOB IMPEX, BRADUL MĂNECIU, BUCIN MOB și CAREL WOODWORKS la IMM COLOGNE 2019

27 de firme româneşti producătoare de mobilier şi saltele au participat la Imm Cologne 2019 cu finanțare de la bugetul de stat, în cadrul unui stand național distribuit în 3 dintre cele 11 pavilioane ale evenimentului internațional.

 

AMIK WOODEN TOYS, BODMOB IMPEX, BRADUL MĂNECIU, BUCIN MOB și CAREL WOODWORKS la IMM COLOGNE 2019

 

AMIK WOODEN TOYS a prezentat o gamă vastă de jucării și mobilier de grădinițe din lemn de fag, ori, la cererea clientului, din lemn de tei.

 

Fabricate după noile reglementari Europene, toate produsele sunt testate, certificate si corespund normelor in vigoare.  Lacurile și vopselurile folosite sunt ecologice, pe bază de apă, conform standardelor europene EN 71. Colțurile/canturile sunt rotunjite pentru a evita orice posibilitate de accidentare.

 

 

BODMOB IMPEX, companie specializată în producția de mese și scaune tapițate, a participat pentru a doua oară la Imm Cologne.

 

Ralph Polko, managing partner BODMOB IMPEX:  „Am prezentat mai multe obiecte de tapițeri, în mod special scaune pentru mese și mese din lemn masiv și lemn stratificat de nuc. De asemenea, am adus și piese de mobilier pentru realizarea de proiecte, la scară mare.”

 

 

BRADUL MĂNECIU a prezentat la Köln canapelele Parrot și Nadine, care s-au evidențiat datorită tapițeriei deosebite și formelor adaptate atât stilului clasic cât și celui modern, reușind să îmbine confortul cu un design remarcabil.

 

Adrian Pupeză, director general BRADUL MĂNECIU: „Indiferent de spațiul în care alegeți să le așezați (canapele living, canapele birou, canapele hol), puteți fi convinși că vor impresiona prin multitudinea de calități pe care aceste canapele le întrunesc. La Imm Cologne, le-am prezentat clienților și scaune din lemn, scaune pentru dining, scaune tapițate, scaune cu brațe sau fără, în culori neutre sau îndrăznețe, cu design clasic sau modern. De asemenea, am expus mese din diverse materiale.

 

 

BUCIN MOB a lansat la Imm Cologne linia de fabricație pentru scaune tapițate, cu scopul de a fi confortabile. Picioarele sunt din stejar și au același finisaj ca și mesele tocmai pentru ca scaunul este un element conex mesei.

 

„Structura este din placaj stratificat, am ales niște placaje care au un mulaj anatomic, tocmai ca sa stai confortabil, buretele să se muleze după formele prestabilite din fabricație, iar tapițeria este aqua clean. Primul scaun ce se va livra in sistem flat back, respectiv spătarul separat de șezut”, ne-a declarat Mihnea Gheorghiu, partener BUCIN MOB.

 

 

CAREL WOODWORKS a venit pentru a treia oară la IMM COLOGNE. De această dată, a amenajat două standuri.

 

Narcisa Grumaz, marketing manager CAREL WOODWORKS: Produsele noastre principale sunt mese, dar realizăm și dulapuri, scaune, precum și alte piese de mobilier. Lucrăm numai cu lemn masiv: stejar, stejar sălbatic, stejar vechi, fag și pin. Noi tot timpul găsim clienți noi. La Imm Cologne am prezentat masa cu inserții din cupru, masa de cer cu picioare mai subțiri, cum se poartă anul acesta, masa rotundă tip parchet, masa rotundă cu picior metalic Spider, masa cu picioare de sticlă. Intenționăm să ne axăm și pe domeniul HoReCa,  să începem să facem mobilier pentru baruri hoteluri.”

 

 

Citește și:
IMM COLOGNE 2019, CEA MAI IMPORTANTĂ MANIFESTARE B2B ÎN DOMENIU, LA NIVEL EUROPEAN

CD SOFA EURO 07, CREATIVE CONCEPT, DESIGN FOR LIFE, DIS PROD și ECOMATRIX la IMM COLOGNE 2019

FAMOS, FORESTA, IVY HOUSE, KA & MA TRADING și LARIX MOBILA la IMM COLOGNE 2019

LEMN PROD EX COM, MATERIA STUDIO, MOBEX, MOBEX & COMPANY, QUADRA și PURE HOME COLECTION la IMM COLOGNE 2019

SAVINI DUE, SESSIO.EU, SIMEX, SPIRAL WOOD, SZEL MOB și UBIKUBI la IMM COLOGNE 2019

Citeste intregul articol: România a fost reprezentată cu cinste la Imm Cologne 2019

 

 

Review overview

POST A COMMENT