Home / Promo  / CD SOFA EURO 07, CREATIVE CONCEPT, DESIGN FOR LIFE, DIS PROD și ECOMATRIX la IMM COLOGNE 2019

CD SOFA EURO 07, CREATIVE CONCEPT, DESIGN FOR LIFE, DIS PROD și ECOMATRIX la IMM COLOGNE 2019

Produsele prezentate de firmele românești la IMM COLOGNE 2019 s-au înscris în următoarele grupe și tipologii: mese și scaune din lemn masiv și combinatii de lemn masiv cu metal finisat antichizat sau lemn masiv combinat cu rășini, jucarii din lemn, saltele simple și combinate, cu interior din spume cu memorie sau exclusiv din materiale naturale, mobilier tapițat cu textile și piele naturală, mobilier rustic antichizat, mobilă din lemn masiv din stejar, fag și rășinoase, programe de dormitoare și sufragerii, mobilier de baie și mobilier pentru bucătarii amenajate rustic, mobilier pentru baruri.

 

CD SOFA EURO 07, CREATIVE CONCEPT, DESIGN FOR LIFE, DIS PROD și ECOMATRIX la IMM COLOGNE 2019

CD SOFA EURO 07 a expus la Köln mobilier tapițat produs integral în fabrica de la Câmpulung Muscel. Compania a prezentat o selecție deosebită de modele de canapele, fotolii și scaune destinate oricărui tip de spațiu (hotel, restaurant, office, living, club).  Cu Colectia Chester producătorul se adresează sectorului HoReCa, dar realizează și mobilă personalizată, în funcție de necesitățile clientului.

 

Toate produsele respectă normele de siguranță anti-foc, pe normativa europeană și chiar și pe normativa englezească, care este și mai riguroasă. Toate materialele trebuie să fie ignifugate.

 

 

Pentru prima dată la Imm COLOGNE, CREATIVE CONCEPT s-a prezentat cu brandul MARK OLIVER. A expus două mese de dinning, una spectaculoasă de conferințe pentru clienții premium, dar și două seturi de măsuțe, unul accesibil publicului larg, iar altul pentru cunoscători, de design.

 

Adrian Giurgiu, administrator Creative Concept: „Am combinat materiale mai interesante, picioare din metal cu un finisaj mai texturat care să dea un aspect mai dur, mai rugos și blaturi foarte fine, mai bine prelucrate și în linii geometrice destul de subțiri. Blaturile pe lângă faptul că sunt subțiri sunt reduse și mai mult pe margini, pentru a crea un aspect de foiță foarte subțire, un plan fără volum. Finisajul lor de deasupra este un furnir estetic cu lățimi foarte mari. Finisajele lemnului nobil, cum ar fi nucul sau stejarul sălbatic, arată spectaculos, cu un caracter aparte, prin evidențierea nodurilor,  crăpăturilor, a diferitelor colorații, nuanțe de la alb, albicios, crem până la roșiatic și negru. Asta face un contrast destul de puternic cu grosimea foarte mică a blatului.”

 

 

Din 2012, DESIGN FOR LIFE participă continuu la Imm Cologne.

 

Enikö Drulea, șef producție DESIGN FOR LIFE: „Mă mândresc cu faptul că, în fiecare an, avem unul dintre cele mai frumoase standuri. Am prezentat scaune, mese,  fotolii,  produse fabricate de noi, la Satu Mare, în România. Lucrăm în proporție de 85%  cu piele naturală, de bivol, colorată manual. Nu sunt două scaune la fel din punct de vedere al pielii. Punctul nostru forte este pielea sau pielea în combinație cu metal. Ne adresăm în primul rând țărilor din Europa de Vest. Suntem foarte prezenți în Olanda, mai puțin în Germania, dar creștem și aici.”

 

 

DIS PROD a expus la Köln mobilă pentru camere de zi și mic mobilier din lemn masiv de rășinos, scaune și fotolii tapițate cu piele, piele ecologică sau materiale textile. Finisajele produselor prezentate au fost transparente sau opace, unele cu elemente metalice. Culorile folosite au variat, în cea mai mare parte, de la alb-crem la gri închis. Designul produselor a urmărit linia rustică, cu accente retro.

 

 

Pentru ECOMATRIX Imm Cologne este cea mai potrivită expoziție de mobilă.

 

Attila Egei, manager ECOMATRIX: „Față de celelalte târguri, acesta ne este cel mai potrivit, pentru că avem clienți în Germania, Olanda, Anglia, Belgia, Italia. Clienții sunt interesați de canapele și de mese. Piesa de rezistență, vedeta noastră de la Köln este masa somptuoasă de 4 metri lungime, fabricată din cer. Și încă una pregătită pentru cei din domeniul HoReCa, adusă special ca să se vadă că putem face și blaturi cu ramă metalică. Masa cu blat de sticlă e interesantă pentru că lasă să se vadă scaunul de sub ea. Canapeaua Chesterfield este și ea una dintre piesele noastre de rezistență, la orice apariție. La fel și masa cu picioare de sticlă, care dă senzația că plutește în aer.”

 

 

 

 

Citește și:
IMM COLOGNE 2019, CEA MAI IMPORTANTĂ MANIFESTARE B2B ÎN DOMENIU, LA NIVEL EUROPEAN

AMIK WOODEN TOYS, BODMOB IMPEX, BRADUL MĂNECIU, BUCIN MOB și CAREL WOODWORKS la IMM COLOGNE 2019 

FAMOS, FORESTA, IVY HOUSE, KA & MA TRADING și LARIX MOBILA la IMM COLOGNE 2019

LEMN PROD EX COM, MATERIA STUDIO, MOBEX, MOBEX & COMPANY, QUADRA și PURE HOME COLECTION la IMM COLOGNE 2019

SAVINI DUE, SESSIO.EU, SIMEX, SPIRAL WOOD, SZEL MOB și UBIKUBI la IMM COLOGNE 2019

Citeste intregul articol: România a fost reprezentată cu cinste la Imm Cologne 2019

 

Review overview

POST A COMMENT