Home / Promo  / FAMOS, FORESTA, IVY HOUSE, KA & MA TRADING și LARIX MOBILA la IMM COLOGNE 2019

FAMOS, FORESTA, IVY HOUSE, KA & MA TRADING și LARIX MOBILA la IMM COLOGNE 2019

La imm cologne 2019, firmele romanesti au fost vizitate de un numar total de peste 2250 de reprezentanți ai unor firme de comert de mobilier provenind din statele UE (Germania, Belgia, Olanda, Franța, Suedia, Italia, Finlanda, Lituania, Estonia,Spania, Bulgaria, Croatia, Grecia, Austria, Polonia), dar și din Elveția, Marea Britanie, Orientul Apropiat și Mijlociu (Israel, EAU, Arabia Saudita, Qatar), Rusia, Georgia (o delegație masivă reprezentând un cluster din aceasta țara s-a arătat în mod deosebit interesată de jucariile din lemn, mobilier la comanda și mobilier hotelier), China, SUA, Canada, Coasta de Fildes. Doar în jur de 20% dintre vizitatori au reprezentat firme cu care producatorii sau designerii romani prezenti la IMM 2019 au mai derulat afaceri în trecut, restul de 80% fiind potențiali noi clienți ai industriei mobilei din Romania.

 

FAMOS, FORESTA, IVY HOUSE, KA & MA TRADING și LARIX MOBILA la IMM COLOGNE 2019

 

Peste 95% din producția FAMOS merge la export.

 

Judit Kovacs, marketing și dezvoltări produse FAMOS: „Pentru compania noastră acest târg este cel mai important. Germania este piața noastră principală. În primul rând ne întâlnim aici cu majoritatea clienților,  au venit până și suedezii, pentru că noi livrăm mult în Suedia, în Anglia și în Olanda. Și ne întâlnim la Köln să discutam problemele curente și liniile de dezvoltare pe viitor. Pentru clienții noi, la această expoziție am prezentat 3 colecții, care corespund celor trei tipuri de materie primă pe care o utilizăm, o colecție de stejar, un stejar natural cu noduri, alta de fag cu inimă roșie (bibliotecă și masă) și o colecție din lemn de cer.”

 

 

FORESTA a participat în premieră la expoziția din ianuarie de la Köln, pentru a testa piața germană. S-a prezentat cu mese, tabureți, minibar, uși și scări de interior.

 

Mihaela Turc, director general FORESTA: „Noi suntem producători 100% de mobilier din lemn masiv. Suntem structurați pe două nișe, FORESTA, care face produse de serie din stejar rustic si cer și partea de brand, SOLID OAK, care face mobilă pe comandă, personalizată.”

 

 

IVY HOUSE a prezentat la IMM Cologne scaune clasice cu brațe, fără brațe, scaune personalizate, comodă tv.

 

Răzvan Ursu, director IVY HOUSE: „Noi facem produse calitative, produse premium și avem nevoie de o piață mai mare. Suntem la prima participare la această expoziție Anul trecut am intrat în APMR și de aici am aflat despre târgurile externe. În primul rând, participarea este binevenită pentru internaționalizarea afacerii. Cred că ieșirea noastră din țară ne poate ajuta în dezvoltarea businessului. Am intrat în contact cu câțiva cu oameni axați pe afaceri corporate, pe parteneriate destul de ample. Exact asta căutam.”

 

 

Anul acesta, vedeta standului KA & MA TRADING a fost patul BoxSpring Bad.

 

Marius, Popa, managing partner KA & MA TRADING: „E în trend de câțiva ani buni și vedem că e pe creștere în Germania și în Țările Scandinave, iar pentru Olanda și Belgia a devenit o tendință. Patul are o structură din lemn masiv cu lanteți de lemn, iar arcurile sunt împachetate individual, fiecare apăsându-se fără a le afecta pe celelalte din jur. Peste acestea se folosește o pâslă flexibilă tocmai pentru a permite efectul arcului, lăsându-l să se comporte ca atare. Noi dăm posibilitatea clientului, ca pe această bază să pună orice tip de saltea de la noi. Iar gama este una foarte variată: avem saltele pe arcuri, saltea cu memorie și profilată pentru ventilare, saltea de cocos cu strat de latex, saltea cu bandă și fermoar, iar pentru piața franceză am pregătit saltele roluite.”

 

 

LARIX MOBILA a revenit a doua oară, după 4 ani de absență la Imm Cologne. A încercat să impresioneze atât cu produse, cât și cu amenajarea standului de 120 mp. Modelele prezentate au fost realizate special pentru piața germană.

 

Norbert Block, reprezentant LARIX MOBILA: „Am prezentat 4 noi colecții de mobilier de living și de dinning, o combinație de lemn masiv natural și vopsit, un concept versatil care poate suferi o mulțime de modificări la cererea clientului, demonstrând  vizitatorilor că detaliile fac diferența în design. Produsele de mobilier impresionează cu un design atipic, la care se pot adăuga și produse individuale, fotolii și scaune tapițate.”

 

 

Citește și:
IMM COLOGNE 2019, CEA MAI IMPORTANTĂ MANIFESTARE B2B ÎN DOMENIU, LA NIVEL EUROPEAN

AMIK WOODEN TOYS, BODMOB IMPEX, BRADUL MĂNECIU, BUCIN MOB și CAREL WOODWORKS la IMM COLOGNE 2019 

CD SOFA EURO 07, CREATIVE CONCEPT, DESIGN FOR LIFE, DIS PROD și ECOMATRIX la IMM COLOGNE 2019

LEMN PROD EX COM, MATERIA STUDIO, MOBEX, MOBEX & COMPANY, QUADRA și PURE HOME COLECTION la IMM COLOGNE 2019

SAVINI DUE, SESSIO.EU, SIMEX, SPIRAL WOOD, SZEL MOB și UBIKUBI la IMM COLOGNE 2019

Citeste intregul articol: România a fost reprezentată cu cinste la Imm Cologne 2019

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT