Home / Promo  / SAVINI DUE, SESSIO.EU, SIMEX, SPIRAL WOOD, SZEL MOB și UBIKUBI la IMM COLOGNE 2019

SAVINI DUE, SESSIO.EU, SIMEX, SPIRAL WOOD, SZEL MOB și UBIKUBI la IMM COLOGNE 2019

La IMM COLOGNE 2019, Standul național al României a fost vizitat de reprezentanții Koelnmesse, cărora li s-a oferit un prim feedback cu privire la participarea din acest an a firmelor românești și cu care s-a discutat de principiu participarea româneasca în anul 2020 la Imm Cologne.

 

Pe parcursul desfășurării expoziției din Germania, pavilionul românesc a beneficiat de prezența pe parcursul mai multor zile a Mihaelei Simion, consilier economic la Consulatul General al României la Bonn, Biroul de Promovare Comercial Economică – BPCE Bonn, care a oferit atât reprezentanților firmelor, cât și reprezentantului patronatului informații valoroase despre rețelele comerciale, precum și despre soluții de promovare a mobilierului românesc pe piața germană.

 

SAVINI DUE, SESSIO.EU, SIMEX, SPIRAL WOOD, SZEL MOB și UBIKUBI la IMM COLOGNE 2019

 

SAVINI DUE a expus pentru a cincea oară la Imm Cologne.

 

Mihai Boroschi, sales manager SAVINI DUE: „Compania a expus 4 colecții noi de mobilier de baie, respectiv Armonia, Geos, Cielo, Sole, precum și capace de toaletă din MDF vopsit. Accesoriile sunt premium, dar încercăm să le ținem la un nivel rezonabil de preț. Produsele vor fi puse în vânzare abia în luna martie.”

 

 

SESSIO.EU a prezentat la Imm Cologne cele doua colecții:  SESSIO si REANOS.

 

Mircea Biriș, administrator SESSIO.EU: „În principiu, colecția cu care ne adresăm pieței germane este SESSIO, pentru clienții standard, pentru că acesta este târgul de business. SESSIO creează linii noi de canapele şi fotolii pentru oamenii ce cred în calitate şi confort.
Târgul de fancy este Salone del Mobile. Milano. Pentru care targetăm colecția REANOS, a cărei gamă premium se adresează unei clase superioare, hotelurilor de 4-5 stele, rezidenţial.”

 

 

SIMEX a venit la Köln cu brandul M O O D.

 

Cosmin Man, sales manager M O O D: „Noul brand al companiei SIMEX a fost prezentat pentru a doua oară la Imm Cologne. Acesta a fost realizat sub semnătura designerului Constantin Alupoaei, de la studioul IZZI DESIGN BOX. M O O D este o colecție modernă de mobilier din lemn masiv, un program contemporan în imagine, dar foarte modern în detaliu. Este un brand nou, care pune accent pe design si pe material. Mobilierul realizat sub brandul M O O D este din lemn de stejar, ceea ce conferă produselor calitate și unicitate.”

 

 

SPIRAL WOOD a expus pentru prima dată la acest târg.

 

Czine Zsolt Attila, director general SPIRAL WOOD: „Suntem în căutare de parteneriate noi cu țările vestice din Uniunea Europeană. Brandul nostru SPIRAL WOOD este brevetat pe Europa și am format, în cei 27 de ani de existență, modelele noastre speciale, stâlpii spiralați, care sunt baza produselor pe care le facem. Dar realizăm și mese și scaune în stil colonial, suporturi de flori, accesorii religioase, suporturi de meniuri pentru restaurante. Produsele noastre sunt realizate din lemn de fag, dar la comandă prelucrăm și alte specii de lemn. Majoritatea produselor sunt făcute artizanal. Clienții noștri, în pare parte sunt utilizatorii finali, dar ne adresăm arhitecților și designerilor deopotrivă, pentru că prin ei ajungi la clientul final.”

 

 

SZEL MOB și-a prezentat colecțiile de noi de mobilier.

 

Gabor Szel, administrator SZEL MOB: „Anul acesta am realizat un catalog 2019-2020, cu 60 de produse și 12 finisaje noi. Produsele sunt fabricate din lemn masiv, stejar și brad sau în combinație. Avem sute de culori prin care putem să personalizăm produsele comandate de clienți. Vrem să fim competitivi pe piața din Germania, dar și pe piața din Italia, Rusia și România.”

 

 

Cele mai bune creații ale designerilor UBIKUBI au fost expuse în ianuarie la Imm Cologne 2019.

 

Conduși de convingerea fermă că designul românesc poate fi o referință importantă pentru un design autentic și de înaltă calitate, UBIKUBI a expus obiecte de mobilier, corpuri de iluminat și accesorii pentru casă și birou semnate de designeri și arhitecți români, produse în România.

 

O parte din obiectele din colecție sunt produse integral inhouse, prin mijloace tehnologice proprii, puse in valoare de accente create prin întâlnirea fericită dintre materialele naturale și industriale – plută, oțel, lemn de fag și placaj.

 

 

Citește și:
IMM COLOGNE 2019, CEA MAI IMPORTANTĂ MANIFESTARE B2B ÎN DOMENIU, LA NIVEL EUROPEAN

AMIK WOODEN TOYS, BODMOB IMPEX, BRADUL MĂNECIU, BUCIN MOB și CAREL WOODWORKS la IMM COLOGNE 2019 

CD SOFA EURO 07, CREATIVE CONCEPT, DESIGN FOR LIFE, DIS PROD și ECOMATRIX la IMM COLOGNE 2019

FAMOS, FORESTA, IVY HOUSE, KA & MA TRADING și LARIX MOBILA la IMM COLOGNE 2019

LEMN PROD EX COM, MATERIA STUDIO, MOBEX, MOBEX & COMPANY, QUADRA și PURE HOME COLECTION la IMM COLOGNE 2019

Citeste intregul articol: România a fost reprezentată cu cinste la Imm Cologne 2019

 

 

Review overview
1 COMMENT
  • ALex aprilie 13, 2019

    Foarte calitative produsele de la SaviniDue. Eu am cumparat acum 5 ani de la niste parteneri de-ai lor si sunt foarte incatat de cum se comporta in timp mobilierul de baie . Sper sa nu gresesc dar cred ca de aici l-am cumparat vhttps://www.goodbath.ro/produse/mobilier-baie-clasic+0+producator_savini-due

POST A COMMENT