Home / Promo  / LEMN PROD EX COM, MATERIA STUDIO, MOBEX, MOBEX & COMPANY, QUADRA și PURE HOME COLECTION la IMM COLOGNE 2019

LEMN PROD EX COM, MATERIA STUDIO, MOBEX, MOBEX & COMPANY, QUADRA și PURE HOME COLECTION la IMM COLOGNE 2019

În majoritatea covarsitoare a cazurilor, producatorii romani au prezentat la IMM COLOGNE 2019 produse foarte noi de mobilier (multe prototipuri), bine ancorate în trendul popular în statele Europei Occidentale. S-a adus de asemenea în prim-plan tânărul design romanesc de produs, prin prezentarea creațiilor unor designeri romîni în domeniul mobilei și a altor obiecte de design interior, originale, ingenioase, cu accent pe aspectele care oferă plus-valoare, referitoare la ecologie, reciclare și economia circulara.

 

LEMN PROD EX COM, MATERIA STUDIO, MOBEX, MOBEX & COMPANY, QUADRA și PURE HOME COLECTION la IMM COLOGNE 2019

 

LEMN PROD EX COM a prezentat la Köln brandul XO INTERIORS.

 

Peter Peovici, director XO INTERIORS: „Am prezentat  4 colecții, 3 dintre acestea adaptate cerințelor din Germania. Avem foarte mulți clienți care caută mobilă romantică, cu cornișe, colorată, din rășinos cu accente de stejar. Chic este o gamă romantică care creează o atmosferă relaxantă și confortabilă, disponibilă în cele șapte culori XO. Colecția Kubic are linii drepte și moderne și poate fi realizată, de asemenea, în 7 culori diferite. Eyeglass este o colecție de design care face o combinație perfectă între spațiile de depozitare și spațiile de afișare pentru a expune obiectele de care sunteți cu adevărat mândri. Această colecție este realizată cu ușile și laturile laterale din sticlă. În funcție de model, dulapurile pot fi modificate cu fețe închise pentru afișajul superior sau cu o parte din sticlă.”

 

 

MATERIA STUDIO a participat pentru a doua oară la Imm Cologne.

 

Alexandru Vang, reprezentant MATERIA STUDIO: „Produsele pe care le-am expus sunt făcute din puține materiale. Folosim în primul rând lemnul de nuc, lemnul de stejar, marmura și alama. Tot ce este metal în piesele noastre este alamă. Masa din quartzit de Patagonia este prima de dimensiunea aceasta, respectiv 130 de cm, iar pentru această dimensiune s-a montat un suport cu 3 picioare care să susțină blatul. Picioarele sunt făcute din mdf și îmbrăcate în foaie de alamă.”

 

 

La aceasta ediție, MOBEX s-a prezentat cu 3 colecții de mobilier din stejar/ furnir de stejar într-un finisaj deschis la culoare cu lacuri si baițuri care reprezintă trendul de anul trecut de la Milano si de la Köln. Practic, fabrica MOBEX a prezentat ceea ce poate realiza  în materie de mobilier de living, de dormitor și de sufragerie. Linii moderne cu care vrea să cucerească publicul de pe piața europeană.

 

 

MOBEX & COMPANY consideră că participarea la expoziția din ianuarie, de la Köln, este poarta spre piața germană.

 

Horea Cădar, administrator MOBEX & COMPANY: „Suntem pentru prima dată la acest târg. În principal, avem mese de dimensiuni mari si mici, oglinzi, dulapuri din lemn masiv de stejar, totul pe stil rustic. Produsele de mobilier sunt realizate cu măiestrie de profesioniștii companiei.”

 

 

Pentru QUADRA Imm Cologne este târgul de referință.

 

Gijsbert Huijink, owner QUADRA: „Pentru noi acesta este cel mai bun târg, cel mai important, pentru că avem clienți predominant din Olanda și din Germania. Suntem de mai bine de 20 de ani în domeniu și aici este locul în care ne întâlnim cu clienții noștri. La această ediție am venit cu un mixt, jumătate tapițerie, jumătate mobilă. Am adus modele noi din fiecare. Pentru tapițerie, catifeaua este cea mai căutată în aceasta perioadă.  De asemenea, am prezentat mese din lemn masiv de stejar, biblioteci, vitrine.”

 

 

PURE HOME COLECTION a venit la Imm Cologne pentru se lansa și mai bine pe piața din Germania.

 

Compania s-a prezentat cu piele, tapițerie de piele naturală și catifea, dar și cu produse de mobilier realizate din lemn masiv de stejar reciclabil din casele vechi din România. Meșterii PURE HOME COLECTION folosesc doar piele naturală din Italia, material textil din Belgia și lemn din România. Piesele expuse au fost apreciate de publicul vizitator.

 

Citește și:
IMM COLOGNE 2019, CEA MAI IMPORTANTĂ MANIFESTARE B2B ÎN DOMENIU, LA NIVEL EUROPEAN

AMIK WOODEN TOYS, BODMOB IMPEX, BRADUL MĂNECIU, BUCIN MOB și CAREL WOODWORKS la IMM COLOGNE 2019 

CD SOFA EURO 07, CREATIVE CONCEPT, DESIGN FOR LIFE, DIS PROD și ECOMATRIX la IMM COLOGNE 2019

FAMOS, FORESTA, IVY HOUSE, KA & MA TRADING și LARIX MOBILA la IMM COLOGNE 2019

SAVINI DUE, SESSIO.EU, SIMEX, SPIRAL WOOD, SZEL MOB și UBIKUBI la IMM COLOGNE 2019

Citeste intregul articol: România a fost reprezentată cu cinste la Imm Cologne 2019

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT