Home / Promo  / SOLID OAK EXPERT merge la Paris și la Londra cu două noi colecții de mobilier

SOLID OAK EXPERT merge la Paris și la Londra cu două noi colecții de mobilier

Colecția Ashton îmbină tradiția englezească cu iscusința românească

 

„Avem un joc al îmbinării elementelor în unghiuri, care asociat culorii trandafirii a mobilei creează o atmosferă rafinată, stilată. Elementele ornamentale ceva mai proeminente din zonele laterale reamintesc de designul britanic tradițional.”

 

 

Colecția Infinity de mobilier cu riflaje

 

„O tendință modernă în amenajări este utilizarea riflajelor. Ne-am pus întrebarea: ce putem aduce nou în această privință și ce putem face diferit de alții? Varianta a fost să mutăm riflajele din apropierea mobilierului în componenta acestuia. Așa s-a născut ideea colecției Infinity pentru piesele cu riflaje.”

 

 

Producător profesionist de mobilier din lemn masiv cu modele clasice și moderne, Solid Oak Expert are în portofoliu o varietate de produse. De asemenea, are experiență în proiecte complexe, cum ar fi podele din lemn masiv, uși, scări, panouri de perete și mobilier personalizat. Lemnul provine din păduri durabile, iar procesul de fabricație respectă normele și reglementările UE. Fiecare locuință este oglinda personalității proprietarilor. Opțiunile noastre versatile de finisaje, cum ar fi ulei 100 % natural, special pentru persoanele alergice, finisaje cu baiț și lac acrilic cu diverse grade de luciu care protejează lemnul și conferă un aspect natural, finisaje cu vopsea în 1200 de nuanțe, cu sau fără efect antic, la care am adăugat recent variantele metalizate asigură mobilarea fiecărei camere pe placul clienților.

 

 

SOLID OAK EXPERT produce mobilier 100% din lemn masiv și exportă în Marea Britanie, Austria, Germania și Ungaria.

solidwoodexpert.com

 

Vezi ce companii românești mai participă la Maison&Objet Paris, ediția de toamnă, AICI

Detalii despre participarea României cu stand național la târgurile internaționale de profil ale lunii septembrie găsiți accesând:

Mobila românească va fi expusă pe 3 scene internaționale, în septembrie

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT