Home / Design  / Mobila românească va fi expusă pe 3 scene internaționale, în septembrie

Mobila românească va fi expusă pe 3 scene internaționale, în septembrie

3 târguri internaționale, într-o singură lună: iată un record pentru producătorii români de mobilă. În septembrie, își vor prezenta noile colecții la Paris, la Londra și la București.

 

Cei mai mulți dintre ei vor veni la București peste o lună

 

Punctul central de întâlnire dintre producătorii de mobilă din România și din străinătate, designerii și arhitecții activi ai României, furnizorii de accesorii și materiale, dar și retaileri, reprezentanți HoReCa și public larg va fi la București, la Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente, Accesorii și Utilaje, BIFE-SIM. Cele mai mari companii românești producătoare de mobilier vor veni la București cu colecțiile care au strălucit la Milano, New York și Dubai, în această primăvară, sau cu produse dedicate publicului de acasă. Vor fi promoții speciale și discount-uri atractive.

 

Reprezentanții în România ai celor mai mari companii din lume de producție a echipamentelor dedicate industriei mobilei și lemnului vor prezenta, în această toamnă, la București, noutățile din domeniu. Comercianții au rezervat spații mari, pentru a-și putea instala utilajele și a le pune la lucru, astfel încât cei care doresc să achiziționeze echipamente noi să le poată vedea în acțiune. Cea de-a 32-a ediție a BIFE-SIM este organizată în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023.

 

 

România va fi prezentă pentru prima oară la London Design Fair, manifestare considerată fereastra Londrei asupra designului global

 

London Design Fair 2023 va avea loc în aceeași perioadă cu BIFE-SIM, 21-24 septembrie, iar România va fi reprezentată de 11 companii, care vor expune pe o suprafață de 203,5 mp. Este vorba despre AESTHETIC INDESIGN, ANTARES ROMANIA, ASKIA FURNITURE, CAREL WOODWORKS, ECOMATRIX, LEMN PROD EX, MOBEX & COMPANY, M-OLIVER DESIGN, MONTANA CAMPENI, SIMEX, SOLID OAK EXPERT.

 

London Design Fair este un eveniment de patru zile care atrage, în medie, peste 29.000 de vizitatori, designeri, arhitecți și specialiști, precum și 550 de expozanți, din 40 de țări. Târgul prezintă cele mai noi tendințe în materie de mobilier, iluminat, design de colecție, materiale și instalații originale din întreaga lume.

 

 

Producătorii români vor expune și la Maison & Objet Paris, ediția de toamnă

 

La evenimentul care va avea loc în perioada 7-11 septembrie, participă 15 companii, respectiv ALSENA COM IMPEX, ASKIA FURNITURE, CATRINEL STUDIO, DIS PROD, ECOMATRIX, LEMN PROD EX COM, M-OLIVER DESIGN, NEWEL TURNING, PIZETA DUE, RIVETHEL GUILD, SOLENZARA STUDIO, SOLID OAK EXPERT, TRANSILVANIA FOREST PRODUCTION, TELETIM, VISA. Acestea vor expune pe circa 400 de mp, în hala 6, denumită FOREVER. Maison&Objet Paris, ediția de toamnă, reunește 2.300 de branduri din 147 de țări.

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT