Home / Decoratiuni  / Producătorii români vor expune la Maison&Objet Paris, ediția de toamnă

Producătorii români vor expune la Maison&Objet Paris, ediția de toamnă

Organizatorii Maison&Objet ne invită la reîncântarea vieților noastre eliberate de austeritatea la care societatea și brandurile s-au înclinat ca răspuns la o lume în criză.

 

Bucurați-vă, în căutarea plăcerilor!

Maison&Objet promovează culoarea, dar și extravaganța, îndrăzneala și umorul ca valori adăugate ale acestei noi ediții. „Gustă din plăcerile interioarelor propice bunăstării, stimulează endorfinele datorită designului, redescoperă gustul pentru sărbătoare și fantezie. Acest program jubilant va fi desfășurat pe întâlniri și evenimente majore, precum și pe un sector nou-nouț Maison&Objet.”

 

15 companii românești, pe scena Maison&Objet

 

La evenimentul care va avea loc în perioada 7-11 septembrie, participă 15 companii, respectiv ALSENA COM IMPEX, ASKIA FURNITURE, CATRINEL STUDIO, DIS PROD, ECOMATRIX, LEMN PROD EX COM, M-OLIVER DESIGN, NEWEL TURNING, PIZETA DUE, RIVETHEL GUILD, SOLENZARA STUDIO, SOLID OAK EXPERT, TRANSILVANIA FOREST PRODUCTION, TELETIM, VISA. Acestea vor expune pe circa 400 de mp, în hala 6, denumită FOREVER. Producătorii români au pregătit colecții speciale dedicate pieței franceze.

 

 

ASKIA Furniture va expune Kameleon Office Booth, un stand de birou versatil, conceput pentru a se adapta diferitelor spații de lucru „cum o face un cameleon în natură”. Este realizat în diferite dimensiuni și este personalizat cu un sistem bazat pe panouri, în care elementele colorate diferite sunt atașate și îndepărtate de cadrul structural în timp. Interiorul capsulei este din panouri de pâslă izolate fonic, care sunt atașate cu ajutorul magneților și pot fi înlocuite cu ușurință.

 

 

DISPROD, producătorul mărcii by Durieux, se prezintă la Paris cu o colecție de mobilier cu un design simplu și elegant, personalizabil, atemporal, în numeroase finisaje, dar și cu mobilier corp și piese de ședere din colecțiile noi ale brandului.

 

 

ECOMATRIX va aduce pe scena Maison&Objet piese de mobilier reprezentative din colecțiile de mese din lemn masiv, blaturi de masă în combinații cu mai multe materiale, de diferite forme. De asemenea, va expune piese de mobilier statement, care se conformează tendințelor actuale în designul interior.

 

 

XO Interiors, brandul LEMN PROD EX COM, va prezenta noua gamă de mobilier modern, minimalist, caracterizată de linii simple. Unele modele au suprafața acoperită cu furnir de stejar, iar ușile și sertarele au sisteme push-open, fără mânere, tocmai pentru a evita elementele ornamentale din dorința de a nu aglomera suprafețele.

 

 

M – OLIVER Design va expune colecțiile sale de mese: Legendary, creată special pentru întâlnirile de afaceri pentru a oferi fiecărui participant siguranța unui spațiu personal, masa Terry, o piesă versatilă, care dă personalitate sufrageriei sau centrului de conferințe și Oliver, o masă a cărei formă modernă combinată cu furnirul natural solid o fac să arate fantastic în orice mediu, fie că este un spațiu de birou aglomerat sau o cameră de zi confortabilă.

 

 

NEWEL TURNING va aduce la Paris paturile NewCastello și Madrid. NewCastello face parte din noua colecție a companiei, are un design modern și dispune de un spațiu generos pentru depozitare prin lada pentru lenjerie rabatabilă.

 

 

Brandul MOZEA, aparținând RIWETHEL GUILD, își va prezenta colecțiile inedite la Maison&Objet. Vedeta prezentării de la Paris va fi colecția de mese Flow, create ca o sculptură plutitoare și concepute special pentru a sfida gravitația și echilibrul și a aduce un element de magie în camera de zi. Lângă masa de dining Flow vor fi așezate scaunele Locus, realizate într-un stil dinamic, cu linii sinuoase care oferă un sentiment de mișcare, menținând în același timp stabilitatea și oferind o experiență confortabilă și elegantă de ședere.

 

 

SOLENZARA va expune, în premieră, în standul României la Maison&Objet. Este un producător român de tapițerie și mobilier, cu numeroase colecții de mobilier de lemn și mobilier tapițat, de la mese, scaune, mic mobilier, biblioteci, dulapuri, birouri, mese, până la fotolii și canapele, dar și o gamă completă de unități de bucătărie.

 

 

SOLID OAK EXPERT va merge, la Paris, cu o varietate de produse. Producător profesionist de mobilier din lemn masiv cu modele clasice și moderne, Solid Oak Expert are experiență în proiecte complexe, cum ar fi podele din lemn masiv, uși, scări, panouri de perete și mobilier personalizat. „Fiecare locuință este oglinda personalității proprietarilor. Opțiunile noastre versatile de finisaje, cum ar fi ulei 100 % natural, special pentru persoanele alergice, finisaje cu baiț și lac acrilic cu diverse grade de luciu care protejează lemnul și conferă un aspect natural, finisaje cu vopsea în 1200 de nuanțe, cu sau fără efect antic, la care am adăugat recent variantele metalizate asigură mobilarea fiecărei camere pe placul clienților.”

 

 

TRANSILVANIA FOREST PRODUCTION va urca, de asemenea, pe scena de la Maison&Objet.  Creator și producător de mobilier din lemn masiv, compania produce toate categoriile de mobilier din brad, încercând să răspundă cerințelor clienților și tendințelor pieței. Dovedind preocupare continuă pentru protejarea mediului înconjurător, designerii companiei creează noi colecții folosind lemn vechi autentic și lemn reciclat.

 

 

Maison&Objet Paris, ediția de toamnă, reunește 2.300 de branduri din 147 de țări. Detalii despre participarea României cu stand național găsiți pe romania-maisonobjet.ro.

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT