Home / Design  / ZOW, expoziția furnizorilor din industria de mobilă și design de interior

ZOW, expoziția furnizorilor din industria de mobilă și design de interior

Expoziția are loc odată la 2 ani la Bad Salzuflen, în Germania. Anul acesta se desfășoară între 4 și 6 februarie.

 

ZOW este o platformă de comunicare și de prezentări de produs, dar funcționează și ca un forum pentru viitor. Furnizorii pentru industria mobilei și design interior se întâlnesc cu vizitatori din toate ramurile relevante ale industriei, conducători de piață din tapițerie, mobilier și depozitare, factori de decizie și dezvoltatori, producători, designeri de interior, arhitecți și proiectanți, meșteri și tâmplari. Gama de produse este împărțită în 3 segmente:  Materiale și Natură, Textile și Utilaje, Funcții și Componente.

 

Experimentează idei geniale într-un spațiu mic, iată tematica ZOW 2020 (Tiny Spaces: From Meters Square at Meters Shared).

 

 

Gerald Bose, președinte și CEO Koelnmesse: „Credem în ZOW. Vrem să creștem în continuare, să-l facem și mai atractiv, cu un mare angajament și idei noi.”

 

Ralf Imbery, director design/marketing/digitalizare CONTINENAL: „ZOW este, pur și simplu, formatul potrivit de eveniment, la momentul  potrivit, în locul potrivit.”

 

Heidrun Brinkmeyer, managing partner Ballerina-Kuchen: „La ZOW este posibilă munca eficientă. Expozanții au timp pentru discuții creative.”

 

Roberta Straub, reprezentanta KOELNMESSE în România și Moldova: „ZOW reprezintă un punct de întâlnire important prin avantajul de a se afla în mijlocul unuia dintre cele mai mari clustere ale industriei de mobilă la nivel mondial. Cine dorește să facă afaceri cu industria de mobilă germană, dar și cu cea din Nord-Estul Europei nu va lipsi de la ZOW 2020.”

 

 

 

ZOW se dorește a fi o rețea activă pentru toți participanții la procesul de creare a valorii mobilierului.

 

Mai multe detalii găsiți pe zow.de

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT