Home / Accesorii / Utilaje  / WoodMatic vă așteaptă la BIFE SIM 2021

WoodMatic vă așteaptă la BIFE SIM 2021

WoodMatic vă așteaptă la BIFE SIM 2021 cu o gamă largă de utilaje și demonstrații live!

 

WoodMatic participă  la BIFE SIM 2021! Într-un spațiu generos de 180 m² vor fi utilaje reprezentative pentru industria de mobilă, marca WDMAX. Brand al grupului KDT Machinery, nume de referință pe piața de utilaje, WDMAX produce echipamente pentru formatizarea panourilor, căntuire, frezare și găurire simplă și multiplă. Utilajele sunt asistate de calculator, intuitive și ușor de manevrat, iar raportul calitate/preț este de neratat. Portofoliul firmei cuprinde și utilaje sub marcă proprie, CNC-urile cu masă nesting sau presele industriale de înfoliat WoodMatic putând fi văzute în showroom-ul firmei din Comănești.

 

În standul de la BIFE SIM echipa WoodMatic va prezenta vizitatorilor utilajele expuse și va face demonstrații live. Iată câteva dintre utilajele prezente:

 

Circularul cu masă mobilă WDX-132PV. Cel mai performant model al seriei, dotat cu sistem de etichetare și optimizare a tăierii. Circularul are panou de comandă la nivelul privirii operatorului, interfață intuitivă și funcție de auto-diagnosticare. Masa mobilă de 3200×430 mm este din profil multicameral din aluminiu ce garantează o rezistență ridicată. Circularele WDMAX sunt echipate cu sistem de culisare cu role și disc de tăiere Leitz.

Circularul de formatizat în pachet WDX-832C debitează panouri de PAL, MDF, placaj sau plastic. Unitatea de tăiere se deplasează cu ajutorul unui servomotor pe sistemul pinion și cremalieră, viteza de deplasare fiind de 85 m/min la o viteză de tăiere de până la 100 m/min. Unitatea detectează dimensiunea pachetului, eliminând timpii morți. Masa este dotată cu perne de aer, iar cele 8 cleme de prindere sunt protejate cu manșoane de cauciuc pentru a evita zgârierea pieselor. Dimensiunea minimă de tăiere este de 34×35 mm și cea maximă de 3100×3200 mm cu înălțimea de 90 mm. Opțional utilajul poate fi dotat cu software-ul Opti-cut, care optimizează tăierile, etichetează elementele și diagnostichează erorile.

 

Mașinile de aplicat cant din seria WD-323 prelucrează panouri din PAL și MDF cu dimensiunea minimă de 120×80 mm și grosimea cuprinsă între 10 și 60 mm. WD-323 are cinci grupuri de lucru: adezivare și presare, tăiere la capete, frezare, țicling și polișare. Este dotată cu sistem pneumatic de blocare a alimentarii, iluminarea cabinei și masă suplimentară de 600 mm. Rezervorul de adeziv este acoperit cu teflon, curățarea făcându-se foarte ușor. WD-323JS are în plus două grupuri de lucru: grup de prefrezare pentru îmbunătățirea calității căntuirii și grup de țicling de suprafață.

 

 

DN-612MHS este un CNC de găurire și frezare de mare precizie, eficient, sigur și robust. Gamă cuprinde modele diferențiate prin dimensiunea panourilor prelucrate, numărul burghielor sau putere. Unitatea de frezare face prelucrări drepte și curbe. Grupurile de găurire, situate în partea de sus și de jos a utilajului, permit găurirea pe toate cele 6 laturi ale panourilor, cu viteza maximă pe cele 3 axe de 130/75/30 m/min. Distanța minimă de găurire este de 160 mm între găurile verticale și 224 mm, între cele orizontale. Clemele de prindere au sistem automat pentru determinarea grosimii piesei. Masa de lucru este echipată cu pernă de aer ce previne zgârierea pieselor.

 

DN-2710DE este un CNC de frezare și găurire cu masă nesting, de mare viteză, ce prelucrează panouri de PAL, MDF, placaj, lemn masiv din specii moi sau dure, plastic și materiale compozite. Poate fi folosit în ateliere sau fabrici de mare capacitate unde poate fi integrat în linii automate de fabricație. Este controlat de un sistem fiabil, intuitiv și precis marca Delta (Taiwan). În configurația de bază are sistem de exhaustare performant care îndepărtează așchiile din zona de prelucrare, crescând semnificativ calitatea prelucrării și durata de viață a sculelor.

 

 

Vă așteptăm la BIFE SIM, la ROMEXPO, între 23 și 26 septembrie!

 

 

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗱𝗲 𝘃𝗶𝘇𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲
𝟮𝟯 – 𝟮𝟲 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭
𝟭𝟬:𝟬𝟬 – 𝟭𝟴:𝟬𝟬𝗵
𝗔𝗰𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT