Home / Targuri si Expozitii  / Târg BIFE SIM

Târg BIFE SIM

Romexpo în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camera de Comerț și Industrie a României organizează cea de-a XXV-a ediție a BIFE-SIM, Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii.


Evenimentul anului în domeniu va avea loc în perioada BIFE-SIM-2013-1-810x60814-18 septembrie
2016, la Romexpo. Organizatorii estimează participarea a sute de companii care vor prezenta diferite stiluri de mobilier disponibile pe piața românească și internațională, de la clasic, la modern, de la cel din lemn masiv, la cel combinat cu sticlă sau piele, până la mobilierul pictat manual. Ediția 2016 se va transforma într-un un festival al mobilierului lucrat cu rafinament și bun-gust, dar se dorește și o platformă de interconectare în sensul dezvoltării relațiilor de parteneriat, precum și creșterii pieței de desfacere. Ținta principală a producătorilor este recucerirea pieței românești, promovarea produsului autentic românesc, adaptat la cerințele de astăzi ale consumatorului.

SUCCESUL BIFE-SIM 2015, ÎN CIFRE
–  5 zile de eveniment, 300 de expozanți,

  • 7 pavilioane expoziţionale, 30.000mp suprafaţă expoziţională ocupată
  • 5.000 de piese de mobilier şi accesorii prezentate
  • 22.000 de vizitatori:
    • 35% dintre vizitatori au fost interesaţi de mobilier modern şi design
    • 18% de mobilier clasic
    • 13%  dintre vizitatorii BIFE-SIM au fost interesaţi cu precădere de materii prime şi componente pentru industria mobilei (PAL, PFL, furnire, fronturi), tehnologii, utilaje şi echipamente pentru exploatări forestiere, prelucrarea şi tratarea lemnului

Mai multe informații puteți obține contactând responsabilii APMR sau accesând site-ul evenimentului http://www.bife-sim.ro/.

BIFE SIM (1)

Review overview

POST A COMMENT