Home / Industria Mobilei  / Powered by mathematics

Powered by mathematics

THAGORA marchează 10 ani de dezvoltare a tehnologiei românești de tăiere a pieii naturale prin lansarea unei noi identități vizuale. Acest moment evidențiază abilitatea de a oferi soluții eficiente pentru piața globală de mobilă și interioare auto din piele.

 

În același timp, noul brand reflectă valorile promovate constant față de clienții și partenerii THAGORA: onestitate și transparență, suport tehnic corect. Tehnologiile inovatoare dezvoltate la Iași se bazează pe expertiză în algoritmică și software.

 

MIHAI MOCANU, project manager THAGORA: „Adoptăm sloganul Powered by mathematics. Vom continua eforturile de a dezvolta și de a furniza soluții de tăiere a pieii naturale adaptate și pentru nevoile producătorilor români. În acest sens, vom organiza conferința TEHNOLOGII AVANSATE DE TĂIERE A PIEII, în zilele de 19 și 20 martie 2020. Evenimentul va reuni producători români de mobilă și interioare auto din piele naturală, precum și experți internaționali din domeniu. Scopul evenimentului este de a promova optimizarea proceselor de producție din fabricile românești.”

 

 

Despre THAGORA

 

Dezvoltă și produce tehnologie avansată de optimizare a fiecărei etape din procesul de tăiere a pieii naturale. Este recunoscută drept pionier pentru câteva tehnologii-cheie din această industrie: încadrarea automată a pieii, echipamente avansate de scanare a pieii naturale.

Investește puternic în centrul R&D din Iași. Acest lucru a permis lansarea, în premieră mondială, a unei soluții de încadrare automată a pieii naturale bazată pe tehnologie GPU și a soluției de tăiere cu prese, asistată de realitate augmentată.

THAGORA este prezentă, direct sau prin distribuitori, atât în România, cât și în Europa, America de Nord, Asia. Printre clienți se numără: Aramis Group (România), ROM Leather Sofas (România), Wollsdorf (Austria), Natuzzi (Italia), Rolf Benz (Germania), Palliser (Canada).

 

 

Detalii pe geminicad.com/ro/thagora

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT