Home / Industria Mobilei  / Povestea unui client

Povestea unui client

 

 

După înființarea din 1992, compania Miti a devenit producătorul preferat al mărcilor de mobilier premium din întreaga lume, datorită îmbinării tradiționalului cu design-ul inovator.

 

„În calitate de furnizor al celor mai importante mărci din lume, nu ne permitem să nu respectăm standardele de calitate sau termenele de livrare. În plus, ne mândrim cu faptul că produsele noastre oferă un raport excelent între calitate și preț”, explică Roberto Poloni, director general în cadrul companiei Miti.

 

 

În trecut, Miti a conceput și asamblat produsele în propria unitate, subcontractând activitatea de croire a pieii. Dar externalizarea procesului de croire a pieii a dus la pierderea controlului asupra calității și la un consum de material care a generat costuri foarte mari ca urmare a calității ridicate a pieii. Aceste problem au determinat conducerea companiei Miti să revizuiască procesele de producție, astfel încât să includă și croirea pieii.

 

Lectra a realizat o analiză atentă a impactului pe care l-ar avea pentru Miti croirea în propria unitate. Aceasta a vizat aspecte precum numărul de piei croite pe zi, calitatea croirii și costurile de operare. O vizită la Centrul Internațional pentru Tehnologii Avansate al companiei Lectra a oferit posibilitatea de a realiza teste de croire cu soluția Versalis® folosind materialul utilizat de Miti.

 

Rezultatele testelor de încadrare automată și calitatea înaltă oferită de Versalis i-au convins pe directorii Miti în privința valorii pe care ar genera-o o sală de croi Versalis.

 

 

Miti a atins deja obiectivele pe care și le-a propus în materie de calitate și productivitate. Sofisticata soluție software oferită de Versalis și precizia de croire i-au permis companiei Miti să maximizeze eficiența în utilizarea materialului, în cazul anumitor materiale folosinduse peste 70% din piele. În plus, s-au realizat economii de material de 3% fără a fi necesare schimburi de personal suplimentare.

 

Costurile ridicate cu forța de muncă în Italia au reprezentat un factor important în alegerea mașinii de croit Versalis cu un singur cap. Această configurație, utilizată în principal pentru croirea de piese mari, are și avantajul că sunt necesari doar doi operatori. „Persoanele experimentate se vor putea ocupa de sarcini precum identificarea zonelor de calitate. Iar celelalte se vor ocupa de croit, datorită faptului că, prin automatizarea procesului de croire cu ajutorul soluției Versalis, nu sunt necesare abilități speciale”, continuă Roberto.

 

Experții Lectra îi vor oferi asistență companiei Miti pe toată durata acestui proiect important, pentru a exista certitudinea că societatea își va menține rezultatele bune pe termen lung. „Succesul unui astfel de proiect ambițios are la bază nu doar cea mai bună tehnologie, ci și faptul că am dorit un partener care să fie alături de noi pe parcursul acestei transformări. Lectra a fost compania ideală care să ne îndrume spre implementarea cu succes a acestui proiect”, încheie Roberto.

 

Despre Miti

 

Combinând creativitatea și pasiunea cu tehnicile de design inovator, Miti oferă calitate de vârf și mobilier tapițat elegant unora dintre cele mai renumite mărci premium la nivel mondial.

 

http://www.mitionline.it/en/

 

The Hive

@LectraOfficial

LectraFurniture

LectraOfficial

LectraTechChannel

LectraOfficial

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT