Home / Industria Mobilei  / O soluție de interconectare inteligentă poate să ofere un sprijin crucial

O soluție de interconectare inteligentă poate să ofere un sprijin crucial

Alexandru Iacob Neuman,  manager general EET: „Sistemele inteligente conectate în rețea joacă un rol important în eficientizarea producției. Noul trend Industry 4.0 abordează tocmai acest subiect, având în prim plan beneficiile utilizatorilor. Această digitalizare 4.0 nu este în sine o garanție pentru succes. Soluția trebuie să ofere o eficiență sporită și să faciliteze, în același timp, o economie de resurse, atât pentru planificare cât și pentru producție și mentenanță. O soluție de interconectare inteligentă poate să ofere un sprijin crucial pentru aceste aspecte. Însă, este vital ca persoana ce controlează acest sistem să ia decizii informate. Bineînțeles că orice lanț este doar atât de puternic cât fiecare verigă din el. Fiecare utilaj din linie trebuie să dețină capacitatea, caracteristicele și posibilitățile de interconectare necesare. Această tehnologie de ultimă oră și ajutoarele de finanțare europeană existente momentan pe piață  oferă acum o posibilitate atractivă de a intra în posesia unui atelier smart.”

 

 

Conferință organizată de Asociația Producătorilor de Mobilă din România la BIFE-SIM

13 septembrie  2018

ROMEXPO

 

 

Citește și:

România, pe ultimul loc în ceea ce privește digitalizarea

Asumarea unei inițiative de creștere a nivelului de cunoaștere trebuie să depășească discursul general de vânzări „soluția mea e mai bună”  

Dezvoltarea digitală și robotizarea proceselor reprezintă un real factor inovator și o sursă de creștere în toate mediile de proiectare și fabricație ale produselor 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT