Home / Industria Mobilei  / NETT FRONT privește spre Occident

NETT FRONT privește spre Occident

Compania NETT FRONT urmărește trendul internațional și își adaptează producția la ceea ce se poartă în materie de decoruri și de finisaje.

 

A introdus 8 decoruri noi apărute recent pe piața occidentală și a diversificat oferta de frezări

 

Este vorba despre culori uni, fibros, structo și imitație de lemn: Albastru Parisian Ultra Mat, Fag Walhalla, Alb Cretă Fibros, Kashmir Fibros,  Dakar Fibros, Gri Piatră Fibros, Grafit Fibros și Gri Închis Structo. Noile decoruri sunt de înaltă calitate cu design elegant, respectând trendul actual.

 

 

„De asemenea, am introdus și 3 modele de frezări adânci în stil clasic pentru a diversifica și mai mult oferta de frezări. Noutățile sunt: A32/P și A79/P (ambele compatibile cu decoruri uni și imitații de lemn clasice), respectiv A132/D (compatibil cu decoruri uni). Acestea se pot folosi și în colecție, adică utilizând două frezări diferite pe același corp de mobilier ( A 32/P în colecție cu A31/P, A79/P cu A78/P și A132/D cu A131/D)”, anunță reprezentanții companiei.

 

 

NETT FRONT produce uși de mobilier înfoliate și vopsite, compania fiind recunoscută drept lider pe piața din România, în acest domeniu. Produsele NETT FRONT pot fi utilizate pentru crearea mobilei pentru bucătării, livinguri, dormitoare, camere de hotel ori spații de depozitat.

 

 

„Un alt aspect foarte important din punct de vedere al mobilierul la comandă este execuția fronturilor la dimensiuni atipice (adică producem exact mărimile cerute de client), la un termen de execuție începând de la 5 zile lucrătoare. Cel mai mare avantaj al clientului este disponibilitatea produselor noastre la nivel național, acestea fiind executate cu cea mai modernă tehnologie din domeniu. Având o gamă foarte largă de decoruri și frezări, clientului îi este aproape imposibil să nu găsească ceva potrivit și în stilul dorit”, susțin reprezentanții NETT FRONT.

 

 

Compania își promovează produsele prin intermediul reprezentanților zonali și în mediul online, dar și cu ajutorul revistelor de specialitate.

 

Oferta companiei poate fi văzută pe:

nettfront.ro

facebook.com/nettfront.ro

instagram.com/nettfront.ro

pinterest.com/nettfront

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT