Home / Design  / Începe INTERZUM 2017

Începe INTERZUM 2017

Mai mulți expozanți, mai multe evenimente, mai multe inovații, mai mulți vizitatori – interzum 2017 este pregătit să stabilească o întreagă serie de recorduri chiar înainte de a se deschide. Încă o dată în acest an, cel mai important târg internațional pentru producția de mobilier și construcții interioare va oferi un program unic de evenimente. Lumea se va reuni la Köln timp de cinci zile pentru a se lăsa inspirată de inovațiile expozanților, pentru a face noi contacte dar și pentru a culege idei proaspete pentru propria afacere. Pentru că toți liderii de pe piața mondială vor fi reprezentați la interzum, vizitarea târgului devine un eveniment obligatoriu, ceea ce va duce la o creștere suplimentară a numărului de vizitatori în acest an.

 

header_975x285_1_974x285-2

 

Stand: Becker, Function & Components, Halle 5.2

Stand: Becker, Function & Components, Halle 5.2

Cu siguranță, ceremonia de deschidere din 15 mai va marca începerea unui eveniment de cea mai bună calitate. „Suntem cu adevărat nerăbdători să primim la Köln vizitatori din întreaga lume”, spune Arne Petersen, vicepreședinte al Managementului Comerțului la Koelnmesse. „Cu interzum, am dezvoltat un târg internațional de primăvară care merită cu adevărat acest titlu. Nicăieri altundeva în lume nu se prezintă o gamă atât de largă de produse, servicii și concepte, nicăieri altundeva în lume nu puteți găsi o privire de ansamblu atât de cuprinzătoare a tendințelor din industria de profil”. Aproape 500 de expozanți la prima participare, din Germania și din întreaga lume, vor fi bineveniți în acest an în Köln. În total, peste 1730 de expozanți vor apărea la interzum 2017. Acestia vor acoperi 185.000 de metri pătrați de spațiu expozițional, ceea ce este un nou record. Evoluțiile sunt pozitive și pe partea vizitatorilor: „Pre-înregistrările sunt excelente” spune Petersen. „În acest moment stăm mai bine decât la interzum 2015.” Această creștere continuă accentuează faptul că incidența internațională a evenimentului continuă să crească și că la Köln s-a stabilit un adevarat “hotspot” global pentru industrie: vizitatorii din aproximativ 150 de țări diferite așteaptă deja cu nerăbdare să se inspire la târgul de pe malurile Rinului. Vor veni vizitatori din Asia, Malaezia și Singapore, dar un mare număr de vizitatori din SUA, Canada, Rusia, China și țările europene vecine vor fi de asemenea reprezentați la târg.

 

Boulevard

Boulevard

Stand: Kesseböhmer, Function & Components, Halle 8

Stand: Kesseböhmer, Function & Components, Halle 8

 

Multe motive bune pentru a vizita interzum
Există o serie de motive puternice în spatele succesului interzum: tendințele din industria furnizorilor oferă un impuls pentru proiectarea spațiilor de mâine și inspiră noi produse. Arhitecții și proiectanții vizitează, de asemenea, interzum pentru a găsi inspirație materială și tehnică. Și nu e de mirare: cele mai bune și cele mai noi inovații din întreaga lume vor fi prezentate la Köln, grupate în mod clar și logic în trei segmente. Pentru a ajuta vizitatorii să se orienteze mai ușor, s-au făcut îmbunătățiri suplimentare sistemului “Follow the Red Line”: încă o dată în acest an, o linie roșie leagă Entrance South (50 de metri de gara Köln Messe / Deutz Intercity Express) de expozițiile majore din târg. Conceptul își ia numele de pe sigla interzum și conduce vizitatorii în mod sistematic prin toate zonele cheie ale târgului, ajutându-i să obțină o imagine de ansamblu clară a tot ceea ce este prezentat la eveniment.

 

Boulevard Nord

Boulevard Nord

http://www.interzum.de/interzum/index.php

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT