Home / Industria Mobilei  / Häfele România a lansat noua ediție a catalogului ESENȚIAL

Häfele România a lansat noua ediție a catalogului ESENȚIAL

Cel mai apreciat catalog de feronerie din România revine cu o nouă ediție, ce prezintă o gamă complexă de peste 3.500 de articole, selectate special pentru a răspunde cerințelor actuale ale specialiștilor din industria mobilei.

 

Anual, liderul în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, lansează ediția actualizată a catalogului ESENȚIAL, un catalog complex ce cuprinde un sortiment diversificat de feronerie pentru mobilier dar și pentru proiecte arhitecturale.

 

Catalogul Esențial este considerat un îndrumar în domeniul contracției de mobilier în piața locală, iar ediția cu numărul 14 a acestuia este cea mai complexă și completă ediție din punct de vedere al sortimentului de produse, dar și al informațiilor tehnice.

 

 

Rodica Popescu, Managing Director Häfele România: „Pe parcursul a celor peste 10 ani de activitate a companiei noastre pe piața din România, catalogul ESENȚIAL a devenit un instrument de bază în activitatea partenerilor noștri și acest lucru ne motivează să depunem eforturi constante pentru a ne asigura că prin intermediul fiecărei ediții, le oferim toate uneltele necesare pentru pentru proiectele lor.”

 

Noi produse inovatoare prezentate în catalogul ESENȚIAL

 

Cu un număr total de peste 3.500 de articole disponibile în stoc sau la comandă, noul catalog introduce în gama Häfele România peste 700 de articole noi, selectate de către specialiștii Häfele pentru a răspunde cerințelor actuale ale industriei locale și pentru a oferi o sursă de inspirație pentru proiecte inovatoare.

 

Printre cele mai noi produse introduse recent în gama Häfele România și prezentate în această ediție a catalogului ESENȚIAL, pot fi regăsite:

 

Echipamente de protecție și accesoriile pentru atelier

 

Gama de echipamente de protecție și accesorii pentru atelier a fost completatăcu numeroase produse noi, necesare pentru desfășurarea activității la locul de muncă în contextul social actual sau recomandate pentru asigurarea protecției personalului în atelier. Astfel, catalogul ESENȚIAL prezintă noi măști de protecție, dezinfectanți profesionali, accesorii de protecție pentru mânere, echipamente de protecție și unelte pentru atelier.

 

Sisteme pentru sertare Matrix

 

Gama de sisteme pentru sertare a furnizorul de accesorii și feronerie pentru mobilier a fost completată cu două noi produse: sistemele MATRIX BOX S35 care oferă multiple posibilități de configurare și accesorii compatibile asigurând o libertate totală de amenajare în orice proiect și sistemele MATRIX BOX SLIM care se remarcă printr-un design modern și minimalist, ce asigură un spațiu util mai mare și mai accesibil în interiorul sertarului datorită elemententelor compacte ale sistemului.

 

 

Matrix Pro Medical

 

Sistemele Matrix Pro Medical reprezintă soluția ideală pentru spații medicale și laboratoare. Sertarele complet metalice cu baza subțire, dar și soluțiile de compartimentare compatibile sunt disponibile în noul catalog.

 

Mecanisme Free Space

 

Free Space este cel mai puternic mecanism pentru ridicarea ușilor, din clasa sa, acoperind aproximativ 80% din aplicațiile cu deschidere clasică prin ridicare. Lansat în anul 2019, mecanismul Free Space a fost deja premiat pentru inovație și design la INTERZUM 2019, Reddot Design Award și German Innovation Award 2020.

 

 

Coșuri Jolly Premium Häfele și Coloane Culisante Premium Häfele

 

Coșurile Jolly Premium și Coloanele Culisante Premium dezvoltate de Häfele reprezintă soluția ideală pentru utilizarea maximă a spațiului din interiorul corpului de mobilier. Realizate din materiale de calitate, acestea oferă funționalitate spațiilor înguste și permit o mai bună organizare interioară pe fiecare nivel al corpului.

 

Sisteme de iluminat LED LOOX5

 

Gama Loox5 lansată la începutul acestui an, reprezintă esența a patru generații anterioare de sisteme de iluminat LED, încadrându-se în categoria produselor inteligente și surprinzând prin fiabilitatea ridicată, prin posibilitatea de funcționare non-stop și prin creșterea semnificativă a performanței. În ediția actuală a catalogului Esențial sunt prezentate noi transformatoare și distribuitoare cu conexiuni intuitive, benzi LED și spoturi LED dotate cu  tehnologia Samsung și modulul Connect Mesh, ce oferă o soluție inovativă pentru controlul și configurarea scenariilor de lumină, sunet și funcționalitate în casele inteligente.

 

 

Panouri decorative pentru placări AluSplash – Colecția Elements

 

Catalogul ESENȚIAL prezintă noile panouri decorative pentru placări AluSplash, din Colecția Elements. Finisajul texturat, mat și gama de culori inspirată din cele patru elemente ale naturii, conferă panourilor antistrop AluSplash din gama Elements un aspect diferit și funcționalitate maximă. Suprafața texturată este ușor de curățat și are o rezistență ridicată la zgârieturi sau lovituri.

 

Sistem pentru dressing Häfele DressCode

 

Sistemul pentru garderobă Häfele DressCode garantează aceeași libertate în proiectarea și organizarea dressing-ului, indiferent de design-ul dorit: fie că se optează pentru un dressing deschis cu aspect minimalist și ramă din aluminiu, fie că se dorește un dressing elegant cu laterale din pal. În plus, asamblarea componentelor nu necesită utilizarea uneltelor.

 

De la lifturi pentru haine, suporturi pentru pantaloni și pentru pantofi, până la organizatoare pentru bijuterii și accesorii, gama DressCode prezentată în Esențial pune la dispoziție toate sistemele și accesoriile de organizare necesare oricărui proiect.

 

De asemenea, numeroase articole noi pot fi descoperite în toate categoriile de produse prezentate în catalog, precum: Balamale Häfele, Demontabili, conectori Ixconnect, suporturi pentru polițe, Încuietori și sisteme de închidere Dialock, Soluții pentru micro-living, Soluții și accesorii pentru mobilierul de birou, Mânere și cuiere, Sisteme pentru uși glisante, Picioare și rotile pentru mobilier și Sisteme electrice.

 

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generații a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania. A fost fondată în 1923, iar în prezent servește industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienții săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecți și designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă și produce accesorii de feronerie și sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania și Ungaria.

 

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un showroom în București, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie și accesorii pentru mobilă, designerilor și arhitecţilor prin soluțiile și produsele inovatoare. Detalii pe www.hafele.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT