Home / Industria Mobilei  / Filtru intermediar Nestro Jet

Filtru intermediar Nestro Jet

Unitatea de filtrare este compusă din placa de filtru, furtunurile de filtrare  sau cartușele de filtrare și camera de separare preliminară. Suprafața de filtrare este, în funcție de tip și lungime, de la  74  până la 144 m² per element. Selecția mediilor de filtrare este stabilită în funcție de materialul de transportat, precum și de fluxul aerului uzat și al celui evacuat. Valorile limită ale aerului TA sunt respectate în mod sigur.

 

Filtrul jet NESTRO este folosit ca filtru intermediar pentru eliminarea diferitelor tipuri de praf . Acesta se utilizează în mod alternativ pe partea gazului pur sau a gazului brut și reprezintă soluția optimă pentru regimul continuu de funcționare. Construcția modulară a elementelor poate fi configurată la o lățime constantă (2.400 mm) treptat în lungime (1.180 mm). Sistemul de comandă complet automatizat al supapelor prin intermediul controlerului garantează o regenerare optimă a instalației de filtrare. Curățarea are loc în funcție de presiunea diferențială, astfel consumul de aer comprimat este redus la minimum.

 

 

Stabilitate și protecție pentru filtre durabile

 

Învelișul de protecție contra intemperiilor protejează instalația de filtrare împotriva influențelor condițiilor atmosferice. Acesta servește concomitent ca element portant de construcție pentru suspendarea furtunurilor. Structura constructivă a filtrului atașat de buncăr sau a filtrului încorporat de buncăr permite fluxul precis al aerului uzat respectiv al aerului evacuat și regimul de subpresiune a instalației. Toate zonele instalației sunt accesibile simplu și sigur. Prin aceasta, costurile de service sunt minimizate.

 

 

Filtru intermediar

 

Prin intermediul filtrului intermediar gazul brut este separat în secțiunea de aspirare. Aerul curățat poate fi introdus din nou în spațiul de lucru. Filtrul intermediar NESTRO are avantajul că poate fi utilizat pentru o cantitate de aer de peste 200.000 m³/h, deoarece este alcătuit din module individuale. Astfel, filtrul este extensibil în orice moment.

 

 

În cazul în care filtrul intermediar se echipează cu sistemul de contrapresiune NESTRO (vibrare plus aer de baleiaj), se garantează o operare continuă: Filtrele de contrapresiune sunt dotate suplimentar cu aer de baleiaj filtrat pentru curățarea continuă. Fiecare element de filtrare este separat la curățare drept cameră separată. Astfel, filtrul este operațional 24 ore, fără pauză! La această tehnică a clapetelor combinată cu aer de baleiaj, furtunurile de filtrare sunt purjate cu aer din exterior spre interior. Curățarea mecanizată are efect de susținere. Aerul de baleiaj este luat din aerul recirculat uscat, deoarece la aspirarea aerului exterior furtunurile de filtrare s-ar bloca din cauza umezelii. La procesul de vibrare nu are loc niciun contact al furtunurilor de filtrare cu învelișul, prin urmare nu există fenomene de uzură prin vibrație.

 

 

Articole despre NESTRO® LUFTTECHNIK GMBH, AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT