Home / Design  / Conferința Construct – Ambient 2019

Conferința Construct – Ambient 2019

Ca să înțelegeți mai bine etapele de proiectare și de construcție a unei case atunci când lucrați cu specialiști vă așteptăm la Conferința Construct-Ambient 2019, la data de 15 martie, la ROMEXPO. Evenimentul va avea loc în a doua zi a târgului Construct Ambient Expo 2019, în Sala Madgearu, Pavilionul B3, în intervalul orar 11:00 – 14:00.

 

La eveniment sunt așteptați designeri, producători și antreprenori români din domeniile conexe, presa de profil, cât și studenții și absolvenţii de la facultățile de Arhitectură și Design.

 

Conferința Construct Ambient 2019 va aborda tema De la design la construcție și este împărțită în 2 paneluri – Arhitectură & Construcție și Design Interior. În deschidere evenimentului va vorbi Carmen Blasutti, Manager Proiect Construct – Ambient Expo, iar conferința va fi moderată de conf. dr. arh. Cristina Șerban, director al Departamentului de Proiectare de Interior si Design, UAUIM, și managing partner la hülsta studio.

 

 

Panel Arhitectură și Construcție

 

Arh. Ruxandra Sacaliș – „Proiectarea de Arhitectură”

Ing. Cristian Onofrei – „Tipuri de structuri pentru clădiri rezidențiale”

Ing. Octavian Timu, Managing Partner Inginerie Creativă – „Experiența Inginerie Creativă în procesul de la design la construcție”

Mihai Băiceanu, Coordonator Instalații Mecanice și Eficiență Energetică, EFdeN – „EFdeN Signature – confort și eficiență energetică”

Dalia-Irina Stoian, Coordonatoare a Departamentului de Instalații Electrice și Automatizări, EFdeN – „EFdeN Signature – utilizatorul și tehnologia”

Dr. Arh. Sergiu Petrea, Fondator și partener asociat Tecto Arhitectura – „Exerciții de sustenabilitate în arhitectura din România”

Arh. Florin Enache, Co-fondator #better, inițiativa pentru responsabilitate în construcții – „Apartament #Better”

 

Panel Design Interior

 

Arh. Miruna Ardelean, Owner la MIAR Design / Meet Architecture – „Rolul specialistului în arhitectura și designul de interior | Creator de conținut”

Arh. Cristiana Zgripcea, Fondator Cristiana Zgripcea Interior Design – „Design de interior și implementare”

Drd. Arh. Ioana R Popescu, Co-fondator ZEST Collective – „Design pentru un birou sănătos”

Arh. Anca Ciubotaru, Fondator Tree House Concept – „Funcționalitate vs estetică în ambientul locuinței individuale”

 

Evenimentul este organizat de ROMEXPO împreună cu magazinul de design românesc Dizainăr și Revista Atelierul.

 

Accesul la conferință se face pe baza unei invitații pe care o puteți obține printr-un mail de înscriere la adresa ioana.jianu@romexpo.ro, în limita locurilor disponibile.

 

Pentru informații suplimentare puteți consulta:

www.construct-ambientexpo.ro și

www.facebook.com/ConstructAmbientExpoRomexpo

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT