Home / Industria Mobilei  / CAREL WOODWORKS, pentru prima oară la Bife-Sim

CAREL WOODWORKS, pentru prima oară la Bife-Sim

Produsele CAREL WOODWORKS au o linie simplă cu un design în linii drepte, prin care se evidențiază textura lemnului așa cum este el, în natură.

 

 

ELENA BIRTOC, manager CAREL WOODWORKS: „Am avut emoții gândindu-ne cum vor fi primite produsele noastre aici, la București. Pentru că noi am expus la foarte multe târguri internaționale: Koln, Milano, New York, Singapore, Moscova, unde piesele de mobilier produse de noi au fost foarte bine primite. Recunoașterea pe care noi o avem în afară nu o avem in România și atunci vrem să aducem acel produs frumos apreciat de străini, vrem să-l promovăm și acasă, în țara noastră. Și cred că o să reușim. Noi venind din Transilvania, avem grijă tot timpul să spunem că suntem din România. Faptul că fabrica noastră este în România, faptul că eu sunt ardeleancă îmi creează o emoție extraordinară și întotdeauna mă bucur că participăm sub standul României care este deja un brand și celor care probabil nu vor să creadă sau nu vor să audă eu o să le repet întotdeauna că România, în cea ce privește mobila, este un brand internațional.”

 

 

Managerul companiei mărturisește că profesioniștii prelucrării lemnului au nevoie de aprecierile publicului, pentru că este o motivație de a merge mai departe. CAREL WOODWORKS este specializată în prelucrarea lemnului, de la prelucrarea primară la produse finite și realizează o gamă extinsă de produse de mobilier din lemn masiv.

 

 

Produsele CAREL WOODWORKS pot fi văzute pe carel.ro

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT