Home / Industria Mobilei  / BRADUL MĂNECIU, cu motoarele turate la maximum în pandemie

BRADUL MĂNECIU, cu motoarele turate la maximum în pandemie

În această perioadă, conducerea companiei BRADUL MĂNECIU a ales să mențină activitatea și să continue producția, pentru a onora comenzile pe care le-a avut atât din țară, cât și din străinătate. Împreună cu HES SOLUTIONS au lucrat și două proiecte mari, realizarea produselor de mobilier pentru două hoteluri din România, pentru care au finalizat lucrările înainte de 15 mai, respectiv 15 iunie 2020.

 

Adrian Pupeză, director general BRADUL MĂNECIU: „Am întâmpinat o grămadă de probleme legate de aprovizionare, livrare, transport, din cauza granițelor închise. Camioanele erau blocate în parcări, magazinele aveau depozitele închise, reglementări neclare, întârzieri de mărfuri de la cei care ne aprovizionau, nopți nedormite, haos peste tot. În ciuda tuturor neajunsurilor, am rămas în full activitate, pentru că ne respectăm clienții și termenele. Am impus măsuri sanitare stricte și păstrarea distanțării fizice în fabrică și, din fericire, suntem toți sănătoși. După relaxare ne așteptăm să crească comenzile și să finalizăm discuțiile cu partenerii din străinătate. Dar, față de anii trecuți, vânzările au scăzut cu aproximativ 40%. Plățile se fac greu, încasăm cu mari întârzieri. Părerea mea este că trebuie să ne pregătim pentru vremuri și mai grele.”

 

 

BRADUL MĂNECIU s-a impus pe piață printr-o gamă de produse realizate cu talent și îndemânare. Piesele de mobilier personalizate se încadrează atât în spațiile de locuințe și office, cât și în cele de tip HoReCa (baruri, cafenele, restaurante sau hoteluri). Colecțiile cuprind mobilier dintr-o gamă variată de materiale, culori și finisaje. Elegant, minimalist sau îndrăzneț, la Bradul Măneciu regăsești piese care să definească stilul dorit.

 

 

Produsele companiei se găsesc pe bradul-maneciu.ro dar și pe site-ul partenerului HES SOLUTIONS hessolutions.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT