Home / Promo  / Best Sleep by KA&MA Trading prezintă produse destinate somnului

Best Sleep by KA&MA Trading prezintă produse destinate somnului

Piesele alese pentru expoziția de la București sunt în ton cu tendințele pieței internaționale: saltele cu arcuri pocket somptuoase, impunătoare, cu design deosebit. Textilele vin să completeze gama de saltele: bambus, bumbac organic, ioni de argint și aloe vera.

 

 

„Pentru participarea la BIFE-SIM 2023 am ales să punem în evidență versatilitatea produselor noastre, atât din punct de vedere estetic, funcțional cât și din punct de vedere ergonomic – dimensional, astfel încât să ne reprezentăm pe noi ca și companie. Linia estetică este una contemporană, ținând însă cont și de aspectul clasic al produselor căutat în general în amenajările interioare. Prin mostrele și produsele expuse la târg ne dorim să arătăm valoarea ergonomică a acestora și calitatea materialelor prime folosite în realizarea lor. Ne dedicăm unui somn de calitate cu produse mai mult decât funcționale. O inovație în gama noastră de saltele cu burete este spuma memory cu infuzie de Aloe Vera. Această infuzie ajută la reglarea temperaturii și te ajută să te simți revigorat și întinerit noapte după noapte. Spuma Memory  se mulează pe corp eliminând punctele de presiune în timpul somnului, pentru a relaxa mușchii și a asigura o circulație sangvină sănătoasă.”

 

 

KA&MA TRADING produce o varietate de saltele, toppere (saltele adiționale), perne și pilote sub brandul Best Sleep, precum și produse modulare pentru apartamente și garsoniere.

 

 

bestsleep.ro

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT