Home / Industria Mobilei  / Felder Gruppe România la BIFE-SIM 2019

Felder Gruppe România la BIFE-SIM 2019

550 mp – 2 standuri I 30 de echipamente expuse I 3 CNC-uri I workshop-uri pentru tehnologii de producție Craft 4.0 și Industry 4.0

 

Felder Gruppe România pune tehnologia în practică la BIFE-SIM 2019. Cu cea mai mare suprafață expozițională (550 mp), 2 standuri și peste 30 de utilaje expuse, Felder Gruppe România a pregătit soluții complete care să-i ajute pe producătorii de mobilă din România să-și eficientizeze producția și să facă următorul pas în dezvoltarea afacerii lor.

 

Ca noutate, în acest an Felder Gruppe România va organiza workshop-uri de prelucrare și de integrare a tehnologiei 4.0.

 

Ce soluții vei vedea în standurile Felder Gruppe România: soluții de producție industriale și clasice

 

Printre cele 30 de echipamente expuse, în standurile Felder Gruppe România vei vedea probe și demonstrații de lucru cu 3 CNC-uri, cu agregate industriale de formatizat în pachet și de aplicare a cantului și cu utilaje clasice de prelucrare lemn și PAL pentru fiecare etapă a fluxului de producție.

 

Integrează tehnologia 4.0 în fluxul tău de producție: workshop-uri integrare tehnologii 4.0 (Industry 4.0 și Craft 4.0).

 

Specialiști de produs și software din România și din Austria îți vor explica tehnologia și îți vor arăta cum să integrezi soluțiile digitale, astfel încât indiferent de mărimea afacerii tale să începi să produci mai bine, mai mult sau mai ieftin folosind soluțiile tehnologice potrivite.

 

Înscrie-te aici la workshop-urile care ți se potrivesc în funcție de următorul pas de dezvoltare pe care ți-l dorești pentru afacerea ta:

 

  • Workshop pentru soluții industriale
  • Workshop pentru soluții software
  • Workshop pentru aplicare cant
  • Workshop pentru prelucrare lemn masiv

 

Promoții speciale în stand

 

Totodată, Felder Gruppe România te așteaptă ca în fiecare an cu oferte speciale. Nu rata ocazia de a achiziționa echipamente, accesorii și scule de prelucrare la prețuri promoționale valabile pe perioada târgului.

 

Între 12-15 septembrie 2019, Felder Gruppe România te așteaptă la BIFE-SIM în fiecare zi între orele 10:00 – 18:00, în Pavilionul B1 din cadrul Romexpo.

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT