Home / Industria Mobilei  / MARC ALEXANDER DESIGN, rafinament și autenticitate

MARC ALEXANDER DESIGN, rafinament și autenticitate

Îți dorești un obiect de lux care să-i ofere casei tale adevărata sa personalitate? Mizează pe produsele unicat de la MARC ALEXANDER DESIGN.

 

Valoarea unui obiect este dată de calitatea materialelor din care este realizat și de priceperea mâinii care l-a creat. Astăzi, când aproape totul este produs în masă, unicitatea și măiestria sunt din ce în ce mai rare. Totuși, găsim branduri care își manifestă excelența prin combinarea unor materiale și idei deosebite.

 

 

Povestea mobilierului de lux MARC ALEXANDER DESIGN este povestea fondatorului brand-ului care s-a lăsat inspirat de eclectismul culturilor de lux din diverse colțuri ale lumii, pe care l-a combinat cu talentul producției artizanale locale, mizând pe produse unicat.

 

 

„Prin natura meseriei mele, dar mai ales din pasiune, am călătorit pe continente îndepărtate, de unde mi-am luat și continui să-mi iau inspirația. O masă de lemn brut, pe care mănâncă o familie din Mali, sau una din metal, situată la etajele superioare ale unui building de business din Manhattan, sunt deopotrivă forme de estetică și de cultură universală. Întotdeauna mi-au plăcut combinațiile excentrice care au armonizat cu elegantă cultura și savoir-vivre-ul diverselor civilizații. Îmi place să combin idei, materiale, senzații, să aduc trăiri puternice și unice fiecărui client”, afirmă Marc Noel, fondatorul brandului MARC ALEXANDER DESIGN.

 

 

Specificul pieselor unicat pe care le produce designer-ul Marc Alexandre Design este determinat de alegerea materialelor: ele provin din industria reciclării, protejând astfel mediul și promovând o estetică ecologică durabilă. Materialele utilizate, respectiv metalul, lemnul masiv, aurul, cuprul creează contraste puternice, ce echilibrează trăirile fiecărui client. Combinațiile folosite armonios suscită simțurile și exprimă dorința designer-ului de a oferi clientului atât o ambianță de lux cât și posibilitatea conectării cu energiile vitale, necesare oricărui spațiu în care locuiești sau călătorești. Fie că mobilierul de lux Marc Alexander Design îmbracă terasa unui hotel boutique sau peretele living-ului tău, fiecare piesă aduce o prezență vie, unică și autentică în viața celui ce alege să descopere și să trăiască alături de aceste obiecte de lux unicat.

 

 

„Realizăm fiecare piesă de mobilier sur-mesure, adaptând obiectul, cu ajutorul arhitectului de interior, la spațiul în care se va încadra și bineînțeles la personalitatea clientului. Nici un detaliu nu rămâne nelucrat”, continuă Marc Noel. „Nu ne concentrăm pe cantitate, nu ne interesează industria de masă. Fiecare piesă a colecției noastre exclusive este o adevărată operă de artă, unică și personală, atât pentru creatorul său cât și pentru colecționar. Sobru și rafinat, designul unic al fiecăreia din lucrările noastre combină eleganță și modernism, rafinament și minimalism, concentrându-se pe esențial. Cu siguranță vei găsi un loc în spațiul exterior care să exprime cât mai autentic universul tău interior. Decorul casei tale, grădina sau terasa în care îți place să te relaxezi se vor îmbogăți prin prezența acestor obiecte unice, de calitate excepțională”, conchide fondatorul MARC ALEXANDER DESIGN.

 

 

Pentru detalii și comenzi marcalexanderdesign.com, facebook.com/marcalexanderdesign,

instagram.com/marcalexanderdesign

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT