Home / Design  / XYLINO SHOWROOM promovează folosirea lemnului natural în amenajările interioare

XYLINO SHOWROOM promovează folosirea lemnului natural în amenajările interioare

Tot mobilierul este produs integral în România, iar piesele adiacente celor din lemn masiv sunt complet personalizabile pe culori și dimensiuni.

 

Ovidiu Neacșu, business manager XYLINO SHOWROOM: „Pornind de la piesele din lemn masiv, care sunt unice prin formă, prin culoare, prin fibră, prin modul în care micile sau chiar marile defecte sunt scoase în evidență și puse în valoare, am ajuns la concluzia că trebuie să facem un showroom în care să le punem cumva în context, să nu fie pur și simplu un depozit de lemne. Am căutat parteneri locali și acum avem câte unul pentru canapele și paturi tapițate, unul care produce scaune și fotolii premium din catifea și piele și unul care ne furnizează diverse elemente metalice pentru mobilier. Alături de aceștia am atras și un furnizor de piatră naturală și marmură, unul de plăci ceramice și obiecte sanitare, unul de vopsea decorativă, unul de profile decorative din ipsos, unul de riflaje și pereți despărțitori, altul de podele și placări de pereți din piele naturală și unul de corpuri de iluminat. Toți partenerii au expus împreună cu noi în showroom și au ajutat la amenajare, conceptul fiind creat de arhitect Ana Maria Tudorache de la AMT Design.”

 

 

XYLINO SHOWROOM nu țintește un anume segment de piață, ci mai degrabă vizează un profil de client, care își dorește, pe lângă mobilierul cumva standard dintr-o casă (pat, canapea, fotoliu), măcar o piesă care să fie autentică, să iasă în evidență prin forma și culoarea naturală.

 

 

„Avem de la măsuțe de cafea care își pot găsi locul în orice sufragerie, la mese unicat din lemn de nuc sau stejar de 3,5-4m pentru living-uri încăpătoare sau săli de conferință. Cel mai des lucrăm cu lemn de nuc, care are o fibră și o culoare naturală speciale și cu stejar, care, tratat cum trebuie, poate fi păstrat sute de ani. Dacă avem ocazia și găsim în zonă bușteni cu dimensiuni spectaculoase, lucrăm și alte specii. Cumpărăm de la exploatările din zona Sibiului și împrejurimi și de la proprietari privați de pădure”, susține Ovidiu Neacșu.

 

 

XYLINO SHOWROOM colaborează cu designeri și arhitecți care doresc să îmbine stilurile modern și industrial cu piesele unicat din lemn masiv, cu canapelele premium și cu scaunele cu design italian dar produse local.

 

 

Detalii pe paginile de pe rețelele de socializare facebook.com/xylinoshowroompipera,

instagram.com/xylinoshowroom

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT