Home / Industria Mobilei  / Xtra Ordinary, exclusivist și contemporan

Xtra Ordinary, exclusivist și contemporan

Găsirea echilibrului dintre formă și funcție este provocarea finală, de aceea ”Xtra Ordinary” este deviza sub care s-a născut brandul propriu al companiei Lemn Prod Ex Com și anume XO Interiors.

Produsele firmei sunt cuprinse în colecții cu stiluri diferite care sunt prezentate ca un concept și nu ca și piese individuale de mobilier.

 

Colecțiile sunt disponibile în diferite culori, finisaje și stofe. Pentru că trendurile se schimbă, designerii XO Interiors urmăresc îndeaproape tendințele, astfel încât să fie mereu surprinzători, iar mobilierul să se adapteze noilor cerințe fără a-și modifica prea tare stilul.

 

 

Teona Peovici, product designer XO INTERIORS: „Anul acesta am lansat această colecție Cossy, o colecție mai veche la care am adaptat ușile de metal dar și noua colecție OSLO pe care am prezentat-o la IMM COLOGNE 2020 și care a prins foarte bine în Germania și în Olanda datorită structurii aparente a lemnului. Grație comenzilor pe care le avem de onorat, la noi încă nu se simte această criză. Avem de lucru, inclusiv pe toată luna iunie, și încă nu am apucat să programez totul. Cred că se va simți abia peste 3-4 luni, pentru că în această perioadă au intrat mai puține comenzi.  Belgia și Germania au avut magazinele închise. Noi încă livrăm pentru comenzile pe care le-am luat în ianuarie și februarie. ChicChic OakEyeglassEyeglass OakKubicKubic OakVintage CosyCosy OakCosy MetalOsloOslo Metal sunt câteva din colecțiile prezentate pe care le găsiți in catalogul nostru.”   

 

 

Compania pune accent pe calitatea produselor și pe promptitudinea cu care se răspunde solicitărilor, pentru ca orice client să fie mulțumit de serviciile oferite.

 

Peter Peovici general manager LEMN PROD EX COM: „Noi nu am oprit producția pentru că am vrut să asigurăm continuitatea și deservirea clienților atât timp cât personalul nu se află în nicio grupă de risc și cât timp nu există nici o contaminare. Am luat măsuri de prevenire și de protecție, de la transportul personalului până la aplicarea distanței sociale la locul de muncă. Am modificat pauzele astfel încât să nu se formeze grupuri. Am pus în toată fabrica dezinfectanți și prosoape de hârtie de unică folosință, iar când sunt nevoiți să folosească mijloacele de transport în comun, sunt obligați să poarte mască și mănuși. Până acum nu avem niciun caz de îmbolnăvire. Sunt foarte atenți între ei. Foarte responsabili. În loc să intre în șomaj tehnic, fiecare își primește salariul, bonuri de masă și au primit și o primă de Paște. Dacă intrau în șomaj tehnic luau 75% din salariu fără bonuri de masă și primă de sărbători. Livrarea mărfii se face normal, singura problemă pe care am avut-o a fost în Belgia unde pe lângă magazine au fost în lockdown și depozitele. Clienții noștri sunt foarte mulțumiți pentru că noi le-am onorat comenzile conform promisiunilor anterioare.

Chiar și în perioada aceasta, dezvoltăm o nouă colecție. Am făcut deja primele prototipuri pentru că ne pregătim ca după ieșirea din criză să intrăm în piață cu potențial nou și cu posibilități noi pentru clienții noștri.”

 

 

Toate colecțiile disponibile sub brandul XO Interiors pot fi vizionate accesând linkurile de mai jos.

 

 

xo-interiors.com

Facebook.com/xointeriors

Instagram.com/xointeriors

pinterest.com/xointerios/

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT