Home / Promo  / XO interiors, pe scena Maison&Objet, ediția de toamnă

XO interiors, pe scena Maison&Objet, ediția de toamnă

Mobilierul minimalist XO Interiors este prezentat acum la Maison&Objet Paris și, între 21-24 septembrie, va fi expus și la London Design Fair.

 

 

Noua gamă de mobilier modern, minimalist, caracterizată de linii simple, este diferită de colecțiile de bază ale brandului, dar respectă liniile de creație care au consacrat compania LEMN PROD EX COM.  Unele modele au suprafața acoperită cu furnir de stejar, iar ușile și sertarele au sisteme push-open, fără mânere, tocmai pentru a evita elementele ornamentale din dorința de a nu aglomera suprafețele.

 

 

XO Interiors, brandul LEMN PROD EX COM, s-a născut din pasiunea de a crea piese de mobilier excepționale, exclusiviste, contemporane si deosebite. Cu acest brand, veți experimenta eleganța, luxul, confortul și exclusivitatea care vă vor transforma spațiul într-un interior extraordinar.

 

 

„Fiind o companie cu o capacitate mare de producție, pe lângă gama noastră extinsă de colecții, creăm oferte personalizate. Această flexibilitate ne permite să oferim cel mai înalt nivel de satisfacție a clienților și să răspundem cu adevărat nevoilor diverselor piețe și industrii.”

 

 

LEMN PROD EX COM este o fabrică de mobilă înființată în 1994, care dispune de cea mai recentă tehnologie. Produce atât mobilier clasic cât și modern și poate oferi o gamă largă de produse la un raport preț/calitate excelent.

 

 

xo-interiors.com

 

Vedeți ce companii românești mai participă la Maison&Objet Paris, ediția de toamnă, AICI

Detalii despre participarea României cu stand național la târgurile internaționale de profil ale lunii septembrie găsiți accesând:

Mobila românească va fi expusă pe 3 scene internaționale, în septembrie

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT