Home / Industria Mobilei  / XO INTERIORS, mobila perfectă pentru case moderne

XO INTERIORS, mobila perfectă pentru case moderne

LEMN PROD EX COM a fost înființată în anul 1994 și este situată în Cârța, județul Harghita. Produce o gamă largă de mobilier clasic și modern, de calitate superioară.

 

Peter Peovici, proprietar LEMN PROD EX COM: „Suntem în domeniu din 1994. La acea vreme exportam mobila producătorilor români unor firme internaționale. Lucrând mult în zona Miercurea Ciuc am aflat că se scoate la vânzare Fabrica de mobilă din Cârța și m-am gândit: de ce să nu produc eu mobila și să o vând direct? Aveam deja clienții, deci producția proprie era binevenită. Și așa m-am hotărât să particip la această licitație, pe care am și câștigat-o. Fabrica avea doar opt angajați, iar utilajele erau rudimentare. Primul pas a fost să investim în utilaje, iar apoi să specializăm personal. În momentul de față avem 85 de angajați, iar din fabrica cumpărată atunci nu se mai regăsește aproape nimic. Începuturile au însemnat multă muncă și implicare, dar a meritat.”

 

proprietarii xo interiors

 

De-a lungul timpului, compania a avut clienți importanți în țară și în străinătate. Cu piesele de mobilier produse de LEMN PROD EX COM au fost mobilate sute de case, hoteluri, restaurante, cluburi, pubburi, pizzerii.

 

 

În 2014 compania și-a creat propriul brand de mobilier – XO Interiors

 

Compania a lucrat mulți ani pentru câțiva clienți din Olanda. Dar, din cauză că piața era saturată, iar producătorii de mobilă aveau cam aceiași clienți, care voiau același gen de mobilă și care se plimbau de la o fabrică la alta pentru o ofertă mai avantajoasă, proprietarii LEMN PROD EX COM au decis că e momentul să schimbe ceva și s-au orientat spre crearea propriului brand de mobilier. Așa a luat naștere XO Interiors.

 

 

Peter Peovici, proprietar LEMN PROD EX COM: „Putem spune că acesta a fost momentul renașterii noastre pe piața de mobilă și că este, de departe, cea mai mare realizare de pana acum.”

 

Reinventarea companiei a fost și cel mai dificil moment din istoria LEMN PROD EX COM

 

Peter Peovici, proprietar LEMN PROD EX COM: „La început ne-a fost foarte greu, din cauză că reinventarea noastră nu a fost pe placul clienților de la acea vreme. Aceștia își doreau fabrici care să execute și care să poată fi controlate. Drept urmare ne-am pierdut cel mai mare client pe care îl aveam la acea oră. Situația era exact opusă momentului de deschidere a activității firmei: acum aveam producție, dar nu aveam clienți. Perioada care a urmat până când brand-ul XO Interiors a devenit cunoscut a fost dificilă, dar, din fericire, nu a durat foarte mult. Ne-am făcut primul catalog de prezentare, care a fost un succes. Ne-am făcut rapid cunoscuți pe piața internațională, datorită calității produselor și seriozității noastre.”

 

 

Despre XO Interiors

 

La începutul anului 2015, compania și-a deschis showroom-ul în Soest, Olanda. Aici, într-un mediu plăcut și relaxant, clienții se pot familiariza cu o mare parte din colecția XO Interiors. Este vorba despre o gamă largă de produse cu un raport excelent calitate/preț. Mobilierul este livrat montat. Singurele produse care sunt concepute pentru a fi demontate sunt dulapurile, pentru a permite manipularea lor în spații înguste, cum ar fi scările.

 

 

În colecția XO Interiors există diverse tipuri de scaune, fotolii și mese, care pot fi realizate într-o mare varietate de modele și culori. Colecția de mese oferă atât modele clasice, cât și moderne, iar unele au o combinație trendy de lemn cu picioare metalice, în diferite finisaje ale lemnului. Întreaga colecție de mobilier este disponibilă în cele șapte culori ale colecției XO. Este, de asemenea, posibilă combinarea a două culori, o singură culoare în exterior și o altă culoare în interior. Mânerele pot fi realizate din bronz sau aluminiu periat. Sistemul de glisare a sertarelor este unul modern, la fel ca și balamalele ușilor.

 

 

 

Ingredientul care asigură succesul este flexibilitatea

 

Compania se pliază permanent pe cerințele cumpărătorului. Personalul se specializează continuu, în trening-uri organizate de companie. LEMN PROD EX COM pune accent pe calitatea produselor și pe promptitudinea cu care se răspunde solicitărilor, pentru ca orice client să fie mulțumit de serviciile oferite.

 

 

Peter Peovici, proprietar LEMN PROD EX COM: „Anul trecut a fost un an în creștere pentru fabrica noastră. Numărul comenzilor a crescut astfel că am fost nevoiți să ne dezvoltăm spațiile de producție și de depozitare. Drept urmare am construit o hală nouă de aproape 800 mp.”

 

Compania exportă 100% din ceea ce produce. Principalii clienți sunt din Germania, Belgia, Olanda si Franța, dar exportă și în Norvegia, Croația, Slovenia, Italia.

 

 

În 2019, LEMN PROD EX COM vrea să cucerească piața românească de mobilier

 

Peter Peovici, proprietar LEMN PROD EX COM: „Suntem siguri că genul nostru de mobilier va avea cerere mare și în România, așa că am decis să căutăm toate posibilitățile pentru a ne face cunoscuți. Ne vom promova online și vom interacționa cu potențialii noștri clienți la târguri de profil de la noi din țară.” 

 

 

 

Produsele companiei pot fi văzute pe xo-interiors.com

 

 

 

 

 

Review overview
1 COMMENT
  • Nina Codin( fosta Rosculet) decembrie 28, 2021

    Astazi simt ca am mai luat o gura de aer!Fiind f.trista,am navigat pe internet si am vazut un domn pe nume Peter Peovici! Il stiu de mic(Petrisor),fiind singurul baiat al sefului meu,dl.dr Peovici din Sinaia,un mare chirurg si un mare om! Am cunoscut-o si pe mama lui,d-na Draga,cu care am mai tinut legatura o vreme,chiar m-a vizitat la Buzau,eu mutandu-ma de la Sinaia la Buzau! Am fost si vecini si ne vizitam destul de des! Atat m-am bucurat cand l-am vazut,mai ales ca eu sunt intr-o stare psihica alterata,decedandu-mi sotul pe 12 noiembrie! Daca prin nu stiu ce imprejurari vede aceasta postare,sa stie ca mi-a mai dat o gura de aer, cu duioasele aduceri aminte!

POST A COMMENT