Home / Industria Mobilei  / WORKSHOP 89 va avea casă nouă

WORKSHOP 89 va avea casă nouă

După un an dificil din cauza scăderii numărului de comenzi, în acest moment WORKSHOP 89 lucrează în regim normal și cu efectivul complet.

 

Andrei Petrea, fondator WORKSHOP 89: „Comenzile au început să vină încă de la finalul anului 2020 și suntem încrezători că numărul acestora se va intensifica. Având în vedere că ne vom muta în casă nouă și vom avea mai mult spațiu vom crește capacitatea de producție a companiei. Ne-am propus diversificarea catalogului de produse și căutarea de piețe noi. În situația în care se vor organiza, dorim să participăm la târguri naționale și internaționale pentru o mai bună vizibilitate. Încercăm să ne promovăm pe rețelele de socializare pe cât este posibil. De asemenea, am început construcția unui magazin online.”

 

Compania se află într-o continuă retehnologizare și reorganizare, construindu-și un sediu și achiziționând utilaje noi pentru producția de mobilier.

 

„Deocamdată toate dezvoltările le facem din fonduri proprii sau apelând la credite bancare. Sperăm ca, în viitor, să putem accesa și fonduri europene”, mărturisește Andrei Petrea.

 

 

Având în vedere că obiectul principal de activitate este reprezentat de prelucrarea metalului, compania poate furniza toată baza metalică: picioare de masă, dulapuri, cadre de pat sau de scaune. Colaborează deja cu mulți producători de mobilier, care nu au posibilitatea să creeze bazele metalice.

 

 

WORKSHOP 89 este o companie specializată în prelucrarea oțelului, dar și a lemnului masiv. Lucrările sunt inspirate de designul industrial care a luat amploare în toată lumea și, mai nou, și în România.

 

Produsele pot fi văzute pe workshop89.com

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT