Home / Promo  / WOODMATIC semnează contract de exclusivitate cu KDT Machinery

WOODMATIC semnează contract de exclusivitate cu KDT Machinery

KDT Machinery este o companie specializată în proiectarea, fabricarea și furnizarea de soluții tehnologice performante pentru producătorii de mobilă din întreaga lume. Compania a fost înființată în 1996 în Coreea și s-a poziționat ca producător OEM pentru cunoscute fabrici europene de mașini și utilaje pentru producția de mobilier. Din 2004, ca urmare a creșterii rapide a economiei chineze, compania a transferat producția în Guangzhou China și a construit un centru modern de cercetare și dezvoltare. Principalele categorii de utilaje KDT sunt: aplicarea cantului, formatizare, frezare, linii automate și CNC.

 

Ciprian Iacob, manager general WoodMatic: ”Suntem bucuroși să anunțăm că am devenit partenerii exclusivi ai KDT Machinery în România. KDT este unul dintre cei mai puternici și mai cunoscuți producători de utilaje și echipamente din lume. Împreună cu KDT Machinery dorim să construim un parteneriat solid pentru a le oferi producătorilor români acces la tehnologie înaltă, printr-o politică corectă de preț. Acum, împreună cu KDT, intrăm într-o nouă etapă. Orice producător din industrie va găsi la noi soluțiile care i se potrivesc, de la cele simple până la cele mai avansate tehnologii.”

 

Cu 26 de ani de experiență, KDT Machinery este implicată în principal în cercetarea și dezvoltarea, producția și vânzarea de echipamente pentru producția de mobilier de ultimă generație, inclusiv proiectarea completă a mașinii și a structurii mecanice, cercetarea și dezvoltarea tehnologiei de control numeric, asamblarea completă a mașinii și integrarea sistemului software și furnizarea de soluții generale pentru linii de producție de mobilă controlate și bazate pe informații.

 

 

KDT este o companie listată la Bursa de Valori din Shenzhen. Compania are sediul în Guangzhou, cu instituții de cercetare și dezvoltare în Italia și Coreea de Sud și baze de producție în Rimini, Italia și Chengdu, Sichuan. Echipamentele KDT Machinery sunt vândute pe cele 5 continente.

 

 

INSTALARE | MENTENANȚĂ | SERVICE | GARANȚIE

 

WoodMatic a demonstrat deja că este un partener de încredere pentru mulți producători din industrie. Societatea oferă o gamă completă de servicii începând cu instalarea, punerea în funcțiune și pregătirea personalului iar disponibilitatea pieselor de schimb și a consumabilelor din depozitul propriu asigură o intervenție rapidă pentru orice lucrări de service și reparații ale echipamentelor.

 

Contactați-ne pentru programări, informații suplimentare și oferte!

Str. Crinului nr 15, Loc. Comănești- Bacău

TEL: 0730 608 994 și/sau 0728 683 665

www.woodmatic.ro | office@woodmatic.ro

 

 

 

Citește mai multe articole AICI 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT