Home / Industria Mobilei  / WoodMatic a cucerit asistența la BIFE SIM 2021

WoodMatic a cucerit asistența la BIFE SIM 2021

Într-un spațiu de 180 de mp, compania a prezentat utilaje reprezentative pentru industria de mobilă, marca WDMAX, și anume echipamente pentru formatizarea panourilor, căntuire, frezare și găurire simplă și multiplă. Utilajele asistate de calculator sunt intuitive și ușor de manevrat, iar raportul calitate/preț este de neratat. Portofoliul firmei cuprinde și utilaje sub marcă proprie, cum ar fi CNC-urile cu masă nesting sau presele industriale de înfoliat WoodMatic.

 

Ciprian Iacob, manager general WoodMatic: „La BIFE – SIM 2021 am prezentat un atelier complet pentru o fabrică de talie medie: un circular de tăiat în pachet, o mașină de aplicat cant industrială, un CNC de găurit extrem de performant. Pentru cei interesați avem soluții de finanțare cum ar fi rate, rate directe, leasing. Deja avem încheiate parteneriate cu anumite bănci. Noi nu oferim doar o altă gamă de utilaje. Venim cu o alternativă pentru utilajele prezente pe piață, la acest moment. Practic WD MAXX- KDT, în piețele în care a intrat, a ajuns lider. Vom face tot ce ține de noi ca să asigurăm o poziție de cinste mărcii pe care o reprezentăm.”

 

 

Echipamentele WoodMatic pot fi văzute în showroom-ul companiei, din Comănești, dar toate produsele sunt disponibile și la comandă. Conducerea companiei se mândrește cu o echipă foarte bine pregătită pentru întreținere, mentenanță și service.

 

WDMAX este o divizie a companiei producătoare de utilaje și echipamente KDT Machinery înființată în 1996 în Coreea devenită și producător OEM pentru cunoscute fabrici europene de mașini și utilaje pentru producția de mobilier. Din 2004, compania produce mașini de înaltă calitate la prețuri accesibile, pentru producătorii de mobilă din întreaga lume. Principalele categorii de utilaje WDMAX sunt: aplicarea cantului, formatizare, frezare, linii automate și CNC.

 

CONTACT

Str. Crinului nr 15, Loc. Comănești- Bacău

TEL: 0730 608 994, 0728 683 665

office@woodmatic.ro

 woodmatic.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT