Home / Industria Mobilei  / WOODGRAD își menține trendul de creștere

WOODGRAD își menține trendul de creștere

Compania WOODGRAD a avut comenzi și a ținut fabrica în activitate în perioada de lockdown. Și-a consolidat poziția atât pe piața din România, cât și față de partenerii externi.

 

 

BÂRSAN ULDERICH, administrator WOODGRAD: Am avut intenția de a închide fabrica în acea perioadă. Am lăsat muncitorii acasă, de frică să nu le creez probleme. După o săptămână i-am chemat înapoi pentru că nu făceam față comenzilor. Ne-am asigurat că respectăm normele sanitare și am mers înainte cu producția.”

 

 

 

Anul trecut, WOODGRAD și-a dublat capacitatea de producție, iar managementul companiei își propune să mențină trendul. Produsele se vând atât în România, cât și în afara țării, pe piețele din Marea Britanie, Danemarca și Olanda.

 

 

BÂRSAN ULDERICH, administrator WOODGRAD: Aștept sa vad ce se întâmplă cu ajutoarele nerambursabile despre care se tot vorbește. Planuri avem. Din punctul meu de vedere lucrurile vor merge mai bine, noi avem deja o poziție pe piața din România. Oamenii știu care este calitatea produselor noastre. Nu creăm probleme, dimpotrivă. Realizăm produse de calitate și ne livrăm comenzile la timp. Jos pălăria și pentru partenerii din străinătate. Am fost puțin sceptic față de cei din Marea Britanie, din cauză că au pus tot felul de condiții pe piață. Acolo nu se poate vinde orice. Marfa trebuie sa îndeplinească toate cerințele lor. Acum colaborăm perfect și ne respectăm obligațiile.”

 

Compania WOODGRAD realizează mobilier din lemn masiv, respectiv stejar și cer – atât pentru interior, cât și de grădină – mic mobilier, panouri, dar și șeminee cu arzător electric.

 

Produsele companiei pot fi văzute pe woodgrad.ro

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT