Home / Focus  / Wood-Mizer va prezenta soluții inovatoare la Ligna 2023

Wood-Mizer va prezenta soluții inovatoare la Ligna 2023

Wood-Mizer va prezenta la LIGNA 2023 soluții inovatoare în industria de prelucrare a lemnului

 

 

Wood-Mizer se pregătește să prezinte la LIGNA cele mai recente modele de fierăstraie și mașini de prelucrare a lemnului multor clienți, inclusiv operatori de fierăstraie mari și medii, întreprinderi mici, fermieri, artizani și pasionați de domeniu.

 

În zona deschisă FG (standul K44), Wood-Mizer va expune fierăstraiele LX și LT în acțiune și o linie completă de circulare EG, începând cu modelul EG100 mic și popularul circular/multi-lamă EG300. O nouă opțiune de cap lat WIDE pentru debitarea buștenilor cu diametru mare va fi demonstrată pe fierăstraiele LT20 WIDE și LT15 WIDE. Cel mai popular model de fierăstrău LT15 din Europa cu pat segmentat va fi prezentat într-o versiune mobilă. Două fierăstraie LT15 vor rula la LIGNA, inclusiv un model cu o inovație pe care industria de profil nu a mai văzut-o până acum! Cel mai mic fierăstrău Wood-Mizer LX50, conceput pentru proprietarii de gospodării și pasionați, va fi prezentat în două versiuni. În plus, vor exista mașini noi pentru prelucrarea scândurilor – mașina de prelucrat scânduri largi LX250 capabilă să debiteze scânduri masive de până la 138 cm lățime și MB200 SlabMizer care îndreaptă eficient scânduri cu lățime de până la 142 cm cu eforturi de muncă minime. Renumitele fierăstraie LT40 si LT70 în versiunile WIDE vor fi de-asemenea expuse la standul Wood-Mizer.

 

 

Răspunzând nevoilor procesatorilor de lemn de înaltă performanță, Wood-Mizer va prezenta două tipuri de linii industriale de prelucrare a lemnului. Prima linie este concepută pentru a prelucra un volum mare de cherestea și se bazează pe bine-cunoscutul model de fierăstrău WB2000, folosind o pânză cu bandă de 50-75 mm lățime. La LIGNA, fierăstrăul WB2000 va fi echipat cu o nouă stație de comandă de ultimă generație, sistem de încărcare a buștenilor și transport de material, iar la capătul liniei, expus în premieră, circularul MR200, un utilaj industrial multi-lamă cu arbore dublu și prevăzut cu până la 12 pânze circulare pe fiecare arbore, capabile să taie cherestea de până la 200 mm grosime.

 

A doua linie de prelucrare industrială Wood-Mizer de la LIGNA este proiectată pentru a procesa bușteni în scânduri de paleți și alte tipuri de cherestea. Mașinile din acea linie sunt reprezentate de fierăstrăul vertical dublu TVS HEAVY DUTY cu o nouă stație de comandă, punte de încărcare a buștenilor, echipamente de sortare a materialelor, fierăstrăul industrial orizontal HR700 cu două capete de tăiere și puternicul circular EG800 pentru prelucrarea scândurilor.

 

Într-o zonă separată dedicată expozanților industriali (Hala 25, standul E06) Wood-Mizer va prezenta, de asemenea, cea mai nouă și mai avansată soluție pentru industria de profil – EA3000 Transverse Edger, o parte a Wood-Mizer Systems. Va reprezenta o oportunitate extraordinară pentru vizitatori de a cerceta subiectul liniilor de fierăstrău proiectate la comandă.

 

Standul Wood-Mizer din Hala 13 (stand E08) va prezenta seria Woodworking de mașini compacte și versatile pentru tâmplari și dulgheri. În plus față de bine-cunoscutele mașini de rindeluit, profilat și îmbinat/îndreptat la grosime, precum modelele MP160, MP180, MP200, MP220 și MP360, vor fi prezentate noi mașini de prelucrat lemnul, inclusiv mașina de rindeluit/profilat pe patru laturi MP280 și fierăstrăul cu panou MS750. În plus, Wood-Mizer va expune pentru prima dată la LIGNA mașina CNC5003 pentru prelucrarea automată a lemnului, materialelor plastice, compozite și aliajelor ușoare.

 

 

VĂ INVITĂM SĂ VIZITAȚI STANDURILE WOOD-MIZER DE LA EXPOZIȚIA LIGNA DIN HANOVRA DESFĂȘURATĂ ÎN PERIOADA 15-19 MAI. Wood-Mizer oferă cea mai mare varietate de soluții de debitare și prelucrare a lemnului pentru a se potrivi nevoilor, planurilor, condițiilor și bugetului dumneavoastră.

 

 

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabricii No 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro

 

Articole despre Wood-Mizer, AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT