Home / Industria Mobilei  / WOOD IQ propune automatizarea producției

WOOD IQ propune automatizarea producției

Luna trecută compania Wood IQ a livrat și montat utilajul CNC cu  numărul 100.

 

 

Compania WOOD IQ este pe piață din anul 2016, dar managerul Dan Pruteanu avea deja o experiență de 13 ani în industria lemnului. În anul 2019, WOOD IQ a înregistrat un vârf de vânzări, dovedind că viziunea conducerii este corectă.  

 

100 de CNC-uri WOOD IQ livrate și montate în România

 

Dan Pruteanu, manager WOOD IQ: ”Se simte in piață nevoia de retehnologizare si am senzația că parcă se vede un schimb de generații, iar tinerii care vin nu mai sunt fascinați de mașini clasice, simple, ei vor o tehnologie mai avansată, iar noi am fost isteți, ne-am specializat pe CNC-uri și acesta este atuul nostru principal.”

 

Alături de clienți

 

 

Pentru a sărbători borna 100, WOOD IQ oferă o reducere de până la 10% la toate echipamentele CNC, inclusiv pentru accesoriile opționale (masa de descărcare, axa 4, etc).

 

 

Reducerea oferită reprezintă modul de a recompensa încrederea clienților. Totodată, compania menține standardul înalt de calitate și continuă dezvoltarea portofoliului de echipamente profesionale. Inițial, durata campaniei a fost pentru o perioadă de 6 luni, dar ca un mod de sprijinire a industriei în contextul crizei actuale, WOOD IQ  prelungește campania până la sfârșitul anului 2020.

 

Iată câteva exemple de echipamente CNC profesionale cu preț redus recomandate

 

Router CNC 1325 Pro pe 3 axe cu mișcare interpolată – proiectat, realizat și configurat în plan orizontal fix și portal mobil în măsură să execute operații de tăiere liniară, frezare și găurire multiplă.

 

 

Router CNC 2030 Pro x3 pe 3 axe cu mișcare interpolată – proiectat, realizat și configurat în plan orizontal fix și portal mobil în măsură să execute operații de tăiere liniară, frezare și găurire multiplă.

 

 

Router CNC 1325 Pro ATC pe 3 axe cu mișcare interpolată – proiectat, realizat și configurat în plan orizontal fix și portal mobil în masură să execute operații de tăiere liniară, frezare și găurire multiplă.

 

 

Router CNC 1325 Pro ATC +4 pe 3 axe cu mișcare interpolată – proiectat, realizat și configurat în plan orizontal fix și portal mobil în masură să execute operații de tăiere liniară, frezare și găurire multiplă.

 

 

Rotary 8H-1500 – Strung CNC in 8 Axe pentru Sculptura lemn. Deplasarea pe axele de lucru X, Y și Z este controlată numeric prin intermediul servomotoarelor de tip ‘brushless’, alimentate de servodrivere de înaltă calitate.

 

 

Mai multe detalii pe https://www.wood-iq.ro/cnc100/

 

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT