Home / Industria Mobilei  / WOOD IQ, în continuă dezvoltare

WOOD IQ, în continuă dezvoltare

Compania a lucrat pe timp de pandemie. A onorat comenzile luate la începutul anului, iar conducerea WOOD IQ anunță că are de livrat echipamente și în lunile care urmează.

 

Dan Pruteanu, manager WOOD IQ: Perioada aceasta ne-a ajutat să devenim puțin mai exigenți, să ne concentrăm mult mai mult pe lucrurile serioase. Experiența dobândită în industria prelucrării lemnului și încrederea în calitatea echipamentelor ne-a motivat să adaptăm utilajele noastre CNC la mai multe aplicații și industrii. Ne-am hotărât să facem o divizie specială pentru CNC-uri. Domeniile spre care ne extindem portofoliul sunt: prelucrare metale, plastic, materiale publicitare, textile, la care adăugăm Laser CNC Industrial și Plasmă CNC. Aceste echipamente vor fi lansate sub numele de RUBIQ CNC

 

 

Vrem să asigurăm clienții că WOOD IQ este un proiect de viitor care se dezvoltă și ne propunem să extindem continuu portofoliul de utilaje pentru lemn.  Avem pregătite linii noi de îmbinat în dinți, linii pentru panouri, mașini speciale de șlefuit, mașini de antichizat, etc. Pentru că am depășit borna de 100 CNC-uri am venit cu discount-uri la toate echipamentele, dar promoția a fost lansată înainte de decretarea pandemiei. Pentru a sprijini industria în contextul crizei actuale, am decis să prelungim campania până la sfârșitul anului 2020.”

 

 

WOOD IQ comercializează utilaje profesionale și stabile, testate în zeci de ateliere și fabrici din țară, dar este și parte activă în procesul de fabricație a echipamentelor printr-un control de calitate strict. De asemenea, oferă asistență tehnică pe perioada utilizării utilajelor, dispune de soft-uri intuitive și eficiente și deține piese de schimb pe stoc.

 

 

Produsele companiei sunt prezentate pe wood-iq.ro si rubiq-cnc.ro 

 

Review overview
1 COMMENT
  • Robert iulie 27, 2020

    Recomand cu incredere echipamentele Wood IQ! Calitatea peste asteptari!

POST A COMMENT